Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Events 2020

MPI Events 2020


Dit jaar vieren we 25 jaar MPI Nederland. Het succes van EMEC19, waarmee we branchegenoten uit binnen- en buitenland vorig jaar wisten te verrassen, verbazen en inspireren motiveert ons om ook dit jaar mooie events neer te zetten. Het unieke eventdesign en de succesfactoren van EMEC19 dienen als blauwdruk voor de MPI events van 2020, waarmee we de manier waarop we ontmoeten, beleven en leren blijven veranderen. Door de actuele omstandigheden ziet het event jaar er anders uit dan we hadden gedacht. Van spraakmakende live event naar even zo inspirerende on-line events.

Door verrassende spelelementen aan de (online) MPI events toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens elk event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen. 

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen.

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de (on-line) MPI Events die MPI Nederland de komende tijd organiseert. Vanuit je eigen stoel heb je toegang tot inspirerende sprekers! Wat kijken wij er naar uit om elkaar weer live te ontmoeten.

Note: De Summerschool 2020 hebben we verplaatst naar 2021.  

 

MPI Explore

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
25 mei, 2020
11:00 - 3:30
Organizer
Phone: 020-5727355

MPI Explore | Een online ontdekkingsreis.

Tijdens MPI Explore zoeken we met elkaar de grenzen van online events op. Zoals altijd zijn we een proeftuin en dagen we onszelf uit om buiten de gebaande paden te treden. Want wie zegt dat een virtueel of hybride event saai moet zijn en er geen interactie kan plaatsvinden?

Naast dat we je een ijzersterk inhoudelijk programma bieden, nemen we je mee op ontdekkingsreis. We laten zien dat je ook met online events impact kunt hebben. Want ook online geldt…we keep changing the way you learn, meet and experience.

Explore the experience
We starten de dag met een online escape room. We ontdekken de kracht van muziek, voegen er spelelementen aan toe en gaan genieten van een borrel op locatie.

Explore your network
Samen leren, werken, lunchen, vragen, luisteren, brainstormen en borrelen. Tijdens het gehele programma brengen we jou op verschillende manieren in contact met de andere deelnemers.

Explore your knowledge
De inhoudelijke sessies zijn geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de meeting en event industrie. Uiteraard hebben we het over de impact en gevolgen van COVID-19 en het organiseren van online events, maar ook thema's als customer experience, event design en creativiteit staan op het programma.

Registratie
Ben jij een meeting en event professional met ambitie, wil je nieuwe formats en ontdekken en op zoek naar verbinding met branchegenoten? Buyer, Supplier, MPI lid of niet, jij bent uitgenodigd! Dus meld je snel aan voor dit event. Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar.

Connect with Us