MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Events 2021

MPI Events 2023

Het unieke eventdesign en de succesfactoren van EMEC19 dienen als blauwdruk voor de MPI events van 2022 en 2023, waarmee we de manier waarop we ontmoeten, beleven en leren blijven veranderen.

Door verrassende spelelementen aan de (online) MPI events toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens elk event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen.

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Daarnaast zal tijdens sommige events het online component zeker niet verdwijnen. Wij zoeken nog meer de samenwerking op met Europese Chapters.
Op de planning voor de komende 12 maanden staan de volgende events: 

27 juni | Crossing Borders Apeldoorn
17 augustus | Zomerborrel Fort De Gagel Utrecht
20 september | Communicatie & Content
11 december | Diversiteit & Inclusiviteit
5 januari 2024 | Winterborrel


Noteer de data alvast in de agenda, dan weet je zeker dat je niks mist.

Zodra er meer details bekend zijn, brengen wij jullie op de hoogte en zien we jou graag op onze events terug!

 

MPI Event | CROSSING BORDERS - In Groningen is de Toekomst al begonnen!

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
7 februari, 2023
09:30 - 19:00
MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen,
Organizer
MPI Netherlands

CROSSING BORDERS - In Groningen is de Toekomst al begonnen!

 

Na het succes van 1 juli 2021 in Brabant, reizen we met MPI Nederland ditmaal af naar dé stad Groningen die actuele (en misschien wel broodnodige) transitiethema’s omarmt, op weg naar een betere toekomst.

Nieuw tijdperk

We staan wereldwijd aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De maatschappij gaat er in de komende jaren compleet anders uitzien: duurzamer, gezonder en toekomstbestendiger. En dat is nou precies de stip aan de horizon waar Groningen vol overtuiging naartoe werkt. Thema’s die ons als eventprofessionals uitnodigen om na te denken over onze bijdrage en rol in deze en aan de Sustainable Development Goals (sdg’s), de 17 doelen voor een betere wereld. Thema’s die ons prikkelen kritisch te kijken naar onze eigen processen en handelen en die inspiratie geven voor de events van onze opdrachtgevers, die op hun manier ook steeds meer bezig zijn met het mondiale kompas om van de wereld een betere plek te maken (de sdg’s).

Ga in gesprek met elkaar over de energietransitie, verduurzaming en een vitale leef- en werkomgeving.

Proeftuin voor de wereld van morgen

We nemen jullie mee op een reis door Groningen stad. Een reis barstensvol inspiratie. Bruisend en uitnodigend. Een stad afgeladen met jong talent. Van oudsher een plek van innovatieve aanpakkers. Met de snelst groeiende campus van Nederland en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten die beschikken over de nieuwste kennis over 21e eeuwse vraagstukken. En uiteraard dompelen we ons onder in de gastvrijheid van de Groningse hotels, venues en restaurants én is er volop ruimte voor netwerken en kennismaking.


Learning Journeys

Met het beproefde ‘Learning Journeys’ concept borduren we voort op ‘MPI Reconnect’ in Brabant (1-7-21) en het Europese MPI event ‘EMEC19’ (Den Haag). We kijken voorbij de grenzen van onze eigen branche. Geen hapklare brokken met droge kennis, maar een inspiratietrip langs sectoren die op innovatieve wijze werken aan de wereld van morgen.

We stellen ons daarbij steeds de vraag: wat kunnen wij leren van vakgebieden buiten de onze. Niet alleen op praktisch en uitvoerend niveau (bijvoorbeeld verduurzaming van events of vitaliteit van bezoekers), maar ook op procesmatige thema’s op het snijvlak van bedrijfsleven, overheid en kennisinstituten. Deze editie bieden we een keuze uit 2 inspirerende tracks namelijk: The Future of Energy en The Future of Health. We duiken in een inhoudelijk programma over de toekomst van gezonder ouder worden, over vitaliteit maar ook over duurzame energietransitie en innovatieve toepassingen van waterstof, zonne- en windenergie. e- en windenergie. Thema's die bijdragen aan de doelen 237en 12 van de 17 Sustainable Development Goals

Programma 7 februari 2023

09:30 - 10:00 Inloop en registratie, MartiniPlaza
10:00 - 11:00 Welkom & Keynote speaker
11:00 - 11:30 Transfer naar lunchlocaties
11:30 - 13:30 Lunch carrousel in de binnenstad van Groningen
13:30 - 14:00 Transfer naar de verschillende tracks
14:00 - 16:30 Track 1 & 2, The Future of Energy en The Future of Health
16:30 - 17:00 Transfer naar DOT
1
7:00 - 19:00 Bites, drinks & more, DOT Groningen


WIj kijken er naar uit om je op 7 februari 2023 op het CVB Event | CROSSING BORDERS, in Groningen is de Toekomst al begonnen! te ontmoeten! 

Hartelijke groeten,
MPI Nederland

Venue Details


Startlocatie: MartiniPlaza | Leonard Springerlaan 2 |  9727 KB Groningen | martiniplaza.nl


Met het openbaar vervoer?

MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. U kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen. Plan uw reis voor de actuele dienstregeling of bekijk de looproute van het NS-station Groningen naar MartiniPlaza.

 

Met de auto? 
In en om Groningen zijn de komende tijd veel wegwerkzaamheden. Houd daar rekening mee als u MartiniPlaza bezoekt. Bekijk via deze link de actuele situatie rondom MartiniPlaza. 

 

Parkeren en bereikbaarheid
MartiniPlaza is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen. Dankzij onze ligging aan de Ringweg van Groningen aan de A7, is MartiniPlaza gemakkelijk te bereiken. Tegenover en naast MartiniPlaza zijn ruim 1.500 parkeerplaatsen beschikbaar. Ook het openbaar vervoer biedt voldoende opties om MartiniPlaza te bereiken.


Connect with Us