MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Commissies & transparantie binnen de branche

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
25 juni, 2018
13:00 - 18:30
De Rode Hoed
Amsterdam, Noord-Holland 1015 CV Nederland
Organizer
MPI Nederland

MPI Nederland organiseert het commissie-debat

Een van de meest veelbesproken onderwerpen in onze branche blijft het commissiesysteem. Voor de één is het van onmisbare en toegevoegde waarde, voor de ander is het niets meer dan een noodzakelijk kwaad. Het feit dat Marriott wereldwijd haar commissie voor online agenten wil gaan verlagen, benadrukt het belang van het onderwerp binnen de branche nog maar eens.

Op maandag 25 juni organiseert MPI Nederland in de Rode Hoed te Amsterdam  een debat onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut, waarbij uitvoerig stilgestaan wordt bij de houdbaarheid en transparantie van het commissiesysteem, en bij de vraag wie het verdienmodel van de toekomst bepaalt: Hotels? De klant? De boekingstool of intermediair?

Waar beter zou een debat als dit plaats kunnen vinden dan in debatcentrum de Rode Hoed, aan de Keizersgracht te Amsterdam.

Programma:
13.00- 14.00 uur               Ontvangst & Registratie
14.00 -17.00 uur               Commissiedebat onder leiding van Roderik van Grieken
17.00-18.30                        Netwerkborrel

Rode Hoed - voorkant pand © Jennet Sintenie
De Rode Hoed
Uniek gelegen aan de Keizersgracht in het hart van Amsterdam vindt u achter de gevels van drie statige en eeuwenoude grachtenpanden de grootste schuilkerk van Nederland. Deze verborgen kerk, beter bekend als de Oosterhuiszaal, maakt samen met zes kleinere zalen de Rode Hoed tot een ideale locatie voor congressen, concerten, symposia, vergaderingen, (bruilofts-)recepties en diners. Ook wordt de Rode Hoed veel gebruikt als opnamelocatie voor televisieprogramma’s en is het één van de meest spraakmakende debatcentra van het land. 

Venue Details

Connect with Us