MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Compliance for Healthcare Sector Meetings & Events

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
27 september, 2018
09:00 - 17:30
Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
Piet Heinkade 11
Amsterdam, 1019 BR Nederland
Organizer
MPI Nederland

Voor Meeting Professionals met Zelfvertrouwen!

Nog altijd zijn congressen en events voor farma en medici de grootste groep in ons vakgebied. Daarom hebben ook velen van ons te maken met de Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR). MPI heeft in het verleden al 2 druk bezochte events over dit onderwerp georganiseerd. Nu volgen we dit op met een volle trainingsdag met 3Sixty Healthcare Sector Consultants uit de UK die in de hele wereld een breed aanbod aan trainingsprogramma’s biedt.

Speciaal voor MPI Nederland heeft 3Sixty consultants een training ontwikkeld voor alle “bloedgroepen” die te maken hebben met de CGR. Het doel van deze training is om je de benodigde vaardigheden te leren. Vaardigheden die je helpen de juiste afwegingen te maken in de stappen van het planningsproces van jouw events. Uiteraard wanneer die events onder toetsing van het CGR staan.

Hoe ziet de training eruit?
Ter voorbereiding op de training krijg je toegang tot een online module zodat op 27 september de uitgangspunten voor iedereen hetzelfde zijn. Houd rekening met één uur voorbereidingstijd.

Op 27 september start de eigenlijke training plenair. Na de introductie en gezamenlijke start, splitsen we de groep in twee delen: corporates & agencies in de ene groep en PCO’s, venues & destinaties in de andere. Dit zorgt ervoor dat iedere “peergroup” gerichte informatie en specifieke methodologieën aangereikt krijgt. Hierna volgt weer een plenaire sessie waar ronde tafel sessies plaats vinden met experts zodat je al je praktische vragen beantwoord kunt krijgen.

Tijdens de training ontvang je een werkboek waarmee je gedurende de training aan de slag kunt en waarin je de meest relevante specifieke informatie- zoals checklists, methodologieën, FAQ, woordenlijst etc. nog eens na kunt lezen. Na de training kun je optioneel nog een post face-to-face Meeting Exam doen. Wanneer je je hier voor inschrijft (meerprijs van €150) en je behaalt voldoende punten ben je voor één jaar gecertificeerd.

“This is a certificated workshop, allowing participants who take the end of course exam to demonstrate their skills to their colleagues, peer groups and other meeting stakeholders.”

Wat leer je?
Planners gaan aan de slag met de methodologie “the 4 Steps to Compliance Adherence” zodat je uiteindelijk goed onderbouwde keuzes kunt maken.

  • Je begrijpt de motivatie en de rol van de diverse partijen in de keten
  • Je krijgt zodanig inzicht dat je de codes praktisch toe kunt passen in de praktijk van congres- en event organisatie, marketing, promotie en sponsoring;
  • Je benchmarkt en test je kennis, wat resulteert in een onafhankelijke certificering

Suppliers gaan zich verdiepen in de LIK Test; hoe presenteer je je locatie/bestemming? In deze sterk gereguleerde markt doet ieder woord  & beeld ertoe!

  • Je begrijpt de motivatie en de rol van de diverse partijen in de keten en wat dat betekent voor jouw sales, marketing en operationele kant van je werk
  • Je krijgt het inzicht in de uitdagingen waarmee je klant te maken heeft in relatie tot de code wanneer ze een locatie beoordelen op geschiktheid zodat je je meer als adviseur en partner van je klant kunt opstellen tijdens b.v. het marketen van een bijeenkomst, het aanbieden van een offerte of het organiseren van een site inspection
  • Je benchmarkt en test je kennis, wat resulteert in een onafhankelijke certificering

Deze training behelst meer dan informatie- en kennisoverdracht. Het is een intensieve educatieve sessie waar praktijk en te leren vaardigheden centraal staan en wordt aangeboden voor corporate meeting planners, PCO’s, venues en alle andere geïnteresseerden met op z’n minst 12 maanden ervaring in medische meetings.

Wat is de investering?

  • 1 dag training op locatie
  • Een investering van € 495,- voor MPI leden en € 595,- voor niet-leden (ex BTW)
  • Plus optioneel € 150,- voor certificering (na voldoende resultaat)

Praktische informatie
De training vindt plaats op 27 september 2018 in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Venue Details

Connect with Us