MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Ask Me Anything met Hans Janssen

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
8 november, 2018 - 9 november, 2018
09:00 - 18:00
Nader te bepalen, NL
Organizer
MPI Nederland

Ask me Anything!

Altijd al eens in het hoofd van iemand anders willen duiken? Stiekem over de schouder meekijken terwijl concepten worden ontwikkeld en budgetten worden opgesteld? Of gewoon willen achterhalen welke geheimen achter het succes schuilen?

Simpel en doeltreffend – geen presentaties en discussies maar een middag waar het alleen om het beantwoorden van vragen gaat. Twee rondes van 90 minuten waar een gast vragen beantwoord met anekdotes, demo’s en praktische voorbeelden. Vragen kunnen voorafgaand worden gesteld, maar ook zeker live.

Hans Janssen

Hans-JanssenHans Janssen is oprichter en creatief leider van DenkProducties, marktleider in topseminars voor ondernemers en leidinggevenden in Nederland. DenkProducties produceert de seminars van Nederlandse topdocenten als Ben Tiggelaar en Remco Claassen, maar zet ook internationale grootheden op het podium, zoals Robert Cialdini, Dan Ariely, TED-oprichter Chris Anderson en de speechwriter van Obama. Seminars van DenkProducties vallen op door hun provocatieve, frisse onderwerpen en hun belevenisrijke format. Credo van Hans is: ‘ik wil je van 9 tot 5 op het puntje van je stoel’.

Ben-TiggelaarIn een rebelse bui bedacht Hans Janssen samen met Ben Tiggelaar in 2004 het seminar ‘MBA in één dag’ dat al 14 jaar volle zalen trekt met al meer dan 20.000 deelnemers in totaal. Tot op de dag van vandaag! En om dat te bereiken heb je een uitgekiende marketing nodig. Wat niets is zo moeilijk als ‘makkelijk zalen vullen’. Toch lukt het DenkProducties keer op keer.

ObamaWaar Hans Janssen in 2001 Bill Clinton naar Nederland wist te halen, is het hem gelukt om dit jaar Barack Obama voor het Nederlands publiek te krijgen. Hij was hier een jaar lang mee bezig, maar het resultaat mag er zijn. Barack Obama, de 44ste president van de Verenigde Staten en voormalig winnaar van de Nobelprijs voor Vrede staat op 28 september tijdens een seminar over leiderschap op het podium.

Op 8 november geeft Hans je een kijkje in zijn keuken. Hoe stelt hij zijn portfolio samen? Hoe kiest hij onderwerpen en sprekers? Hoe zorgt hij voor een volle zaal en hoe zorgt hij dat iedereen om 17.01 denkt ‘huh is het nu al afgelopen’? Dat en meer hoor je op 8 november!

Venue Details

Connect with Us