MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Meeting & Event Industry Essentials, het web ontrafeld

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
30 november, 2018
08:00 - 17:00
Nader te bepalen, NL
Organizer
MPI Nederland

Meeting & Event Industry Essentials is één praktische, volle MPI the Netherlands gecertificeerde training waarin je in de huid van de planner kruipt. Planners zitten als een spin in een enorm web van kennis, stakeholders, doelstellingen, locaties en andere toeleveranciers en moeten op de hoogte blijven van alle actuele trends en ontwikkelingen. Al deze aspecten komen op interactieve wijze aan bod aan de hand van veel praktijk voorbeelden en anekdotes die je worden aangereikt door ervaren event professionals Gijs Verbeek en Ingrid Rip.

Voor wie?
Deze training is geschikt voor mensen die net in onze branche werken, voor sales personeel dat het organisatieproces van een zakelijke bijeenkomst beter wil kunnen doorgronden en studenten die een event minor hebben afgerond. De ervaring heeft aangetoond dat juist deze diversiteit aan deelnemers ervoor zorgt dat aannames worden getackeld en het leerproces wordt bevorderd.

Wat gaan we je leren?
Gedurende deze interactieve dag ga je zelfstandig en in teamverband met collega’s uit de branche aan de slag. We leggen de basis voor een gelijkwaardige relatie tussen boeker en toeleverancier, hierbij is het essentieel om te leren niet vanuit jezelf te denken maar vanuit de (interne) opdrachtgever.
We leren je samen te werken met jouw (interne) opdrachtgever. Samenwerken lukt namelijk pas goed als je al de stappen uit het proces snapt en weet waar die opdrachtgever in zijn dagelijkse werk mee te maken heeft. Daarnaast ken je na deze training:
• het jargon
• het organisatieproces in een notendop
• trends & ontwikkelingen
• de tientallen stakeholders waarmee je te maken kunt krijgen.

Meeting & Event Industry Essentials is de perfecte basistraining waarmee je de kwaliteit in congres en event management verhoogt. Na deze training werk je niet langer meer voor iemand maar met iemand!

Wie verzorgt deze training?
Gijs Verbeek – Executive Director MPI the Netherlands
Ingrid Rip – Eigenaar RREM, bureau voor training, coaching en congresprojecten

Wat is de investering?
• Een trainingsdag
• € 495 voor MPI leden en € 695 voor niet leden (prijzen ex btw).
• Tevens bieden we de mogelijkheid tot IN HOUSE trainingen

Praktische informatie
De volgende beschikbare training is op vrijdag 30 november 2018, locatie volgt.

Venue Details

Connect with Us