MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche
Meld je aan

 

 

MPI Event: Campfire Event | Get (a)live!

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
17 september, 2019
1:30 - 7:00
Apenheul
Apeldoorn,
Organizer
MPI Nederland
Phone: 0205727355

Nu de vakantie voorbij is of in ieder geval op z’n eind loopt bereiden we ons voor op weer een druk najaar vol plannen, projecten deadlines en oneindige to-do-lists en de daarbij behorende stressmomenten. In een razend tempo rennen we van afspraak naar meeting en proberen we daarnaast ook nog een gezellige moeder, vader, vriend of zus te zijn. Oh ja, en ook nog even bewegen zo nu en dan. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit najaar de rust bewaart, zowel zakelijk als privé ?   

Sprekers

Pablo Lamberti
Filosofie is voor is voor mensen, niet alleen voor de wetenschap! Pablo Lamberti als filosoof verbonden aan de UvA en de Vrije Academie en neemt ons mee in de praktische filosofie & psychologie.  Stressmomenten zijn ook dit najaar onvermijdelijk, maar na de sessie met Pablo zie je ze van mijlenver aankomen en heb jij al lang bepaald hoe je er mee omgaat.

Patrick van Veen - Ape Management (een van de best beoordeelde Learning Journeys tijdens EMEC19)
Wist je dat we ons als werkende mens per dag begeven in 10 tot 15 sociale groepen? Wat kunnen we leren van de groepsdynamiek bij apen; hoe gaan zij om met (groeps)druk? Patrick Van Veen vertelt je er meer over en stuurt je er op uit om zelf te onderzoeken hoe apen ons een spiegel voor kunnen houden. 

Reine Rek
Hoe staat het met jouw professionele intuïtie? Reine is een praktisch filosoof die samen met jou tot de zin en onzin van stress komt. Stress uit zich zowel fysiek als mentaal. Reine leert je meer over de wisselwerking tussen lichaam en geest en hoe je daar juist je voordeel mee kan doen! 

Programma:
13.30-14.00 Nieuwkomersessie (introductie sessie over MPI, voor nieuwe leden)

14.00-14.30 Ontvangst en registratie
14.30-17.45 Inhoudelijk programma met Pablo Lamberti, Patrick van Veen, Reine Rek
17.45-19.30 Netwerkborrel inclusief Viva la Pizza

Venue Details


Apenheul
J. C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Connect with Us

 

 

Chapter Advertisement