Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Explore

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
25 mei, 2020
11:00 - 3:30
Organizer
Phone: 020-5727355

MPI Explore | Een online ontdekkingsreis.

Tijdens MPI Explore zoeken we met elkaar de grenzen van online events op. Zoals altijd zijn we een proeftuin en dagen we onszelf uit om buiten de gebaande paden te treden. Want wie zegt dat een virtueel of hybride event saai moet zijn en er geen interactie kan plaatsvinden?

Naast dat we je een ijzersterk inhoudelijk programma bieden, nemen we je mee op ontdekkingsreis. We laten zien dat je ook met online events impact kunt hebben. Want ook online geldt…we keep changing the way you learn, meet and experience.

Explore the experience
We starten de dag met een online escape room. We ontdekken de kracht van muziek, voegen er spelelementen aan toe en gaan genieten van een borrel op locatie.

Explore your network
Samen leren, werken, lunchen, vragen, luisteren, brainstormen en borrelen. Tijdens het gehele programma brengen we jou op verschillende manieren in contact met de andere deelnemers.

Explore your knowledge
De inhoudelijke sessies zijn geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de meeting en event industrie. Uiteraard hebben we het over de impact en gevolgen van COVID-19 en het organiseren van online events, maar ook thema's als customer experience, event design en creativiteit staan op het programma.

Registratie
Ben jij een meeting en event professional met ambitie, wil je nieuwe formats en ontdekken en op zoek naar verbinding met branchegenoten? Buyer, Supplier, MPI lid of niet, jij bent uitgenodigd! Dus meld je snel aan voor dit event. Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar.

Connect with Us