MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Together on Tuesday

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
16 juni, 2020
10:30 - 11:30
ZOOM
Nederland
Organizer
Phone: 0205727355

Nu persoonlijk ontmoeten bijna onmogelijk is brengen we de branche graag online bij elkaar. Tweewekelijks creëren we een moment waarbij meeting en event professionals met een kop koffie samen komen. Elke keer met een andere insteek. Soms met spreker, soms in discussie of bijvoorbeeld in de vorm van een online site inspectie vanaf een locatie waar iets bijzonders gebeurd. 

Dinsdag 16 juni om 10.30 uur
Hoe blijf je effectief in tijdens van crisis? Hoe pas je je aan en houd je jezelf en anderen gemotiveerd? Ingrid Rip en Babs Nijdam hebben voor de Together on Tuesday op 16 juni Paul Rulkens uitgedaagd om ons hiermee op weg te helpen. Hij heeft al eerder met ons gedeeld dat meer doen niét de oplossing is. Verandering is dat wel.

Paul is een expert in strategisch high performance en heeft velen geholpen om alles te halen uit alles wat ze al hebben. En dat verandert continu in deze uitzonderlijke situatie, die vraagt om veel flexibiliteit, innovatie en energie.

Onderwerp
Heb jij een goed idee voor een onderwerp? Ben jij een gepassioneerde spreker en wil je juist in deze tijd een bijdrage leveren aan onze community? Mail ons op seeyou@mpiweb.nl

Venue Details

Connect with Us