Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

Together on Tuesday

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
30 juni, 2020
10:30 - 11:30
ZOOM
Nederland
Organizer
Phone: 0205727355

Nu persoonlijk ontmoeten bijna onmogelijk is brengen we de branche graag online bij elkaar. Tweewekelijks creëren we een moment waarbij meeting en event professionals met een kop koffie samen komen. Elke keer met een andere insteek. Soms met spreker, soms in discussie of bijvoorbeeld in de vorm van een online site inspectie vanaf een locatie waar iets bijzonders gebeurd. 

Dinsdag 30 juni om 10.30 uur
Nu de grenzen geleidelijk open gaan, klopt ons internationale hart steeds harder. Iedereen richt zich op de Nederlandse markt. Betekent dit dat er internationaal geen kansen zijn? Is er geen vraag naar internationale events, zowel op korte als lange termijn? Om een goed beeld te krijgen van de positie van Nederland op het internationale speelvlak gaan we bij deze Together on Tuesday in gesprek met Miranda Geerlings van NBTC Holland Marketing en Joris Eyck van Helmsbriscoe.

 
Onderwerp
Heb jij een goed idee voor een onderwerp? Ben jij een gepassioneerde spreker en wil je juist in deze tijd een bijdrage leveren aan onze community? Mail ons op seeyou@mpiweb.nl

Connect with Us