MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Together on Tuesday

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
14 juli, 2020
10:30 - 11:30
ZOOM
Nederland
Organizer
Phone: 0205727355

Nu persoonlijk ontmoeten bijna onmogelijk is brengen we de branche graag online bij elkaar. Tweewekelijks creëren we een moment waarbij meeting en event professionals met een kop koffie samen komen. Elke keer met een andere insteek. Soms met spreker, soms in discussie of bijvoorbeeld in de vorm van een online site inspectie vanaf een locatie waar iets bijzonders gebeurd. 

Dinsdag 14 juli om 10.30 uur
We mogen weer! Een uitspraak die we de laatste twee weken vast allemaal vaak hebben gehoord. En dat we konden niet wachten om elkaar weer live te zien was duidelijk. Op verschillende locaties kwam de branche op 1 juli bij elkaar.

Samen met Tim Rosman (Fokker Terminal) en andere initiatiefnemers blikken terug op LIVE AGAIN! Het eerste grote livecongres van Nederland na de intelligente lockdown. Op 1 juli kwamen zowel ’s ochtends als ’s middags 100 branchegenoten in de Fokker Terminal in Den Haag bij elkaar om te ervaren wat er wél al kan. Hoe kijken de initiatiefnemers en deelnemers terug op deze dag, zijn alle doelstellingen bereikt en wat zijn de belangrijkste bevindingen?

Daarnaast zijn we ontzettend benieuwd hoe iedereen terug kijkt op de afgelopen twee weken. De eerste live locatietours, interne meetings en hybride evenementen zijn een feit. Onder leiding van Vera de Haan - van Veen en Noortje Teurlings wisselen we dan ook graag ervaringen met elkaar uit. Wat zijn jouw bevindingen? Wat kan er wél en wat nog niet? Wat is het sentiment bij opdrachtgevers, intermediairs, locaties, leveranciers en deelnemers? En wat zijn jouw bevindingen en tips die je met ons wilt delen?

 
Onderwerp
Heb jij een goed idee voor een onderwerp? Ben jij een gepassioneerde spreker en wil je juist in deze tijd een bijdrage leveren aan onze community? Mail ons op seeyou@mpiweb.nl

Venue Details

 

Connect with Us