MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Together on Tuesday

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
17 november, 2020
10:30 - 11:30
Nederland
Organizer
Phone: 0205727355

Nu persoonlijk ontmoeten moeilijk is brengen we de branche graag online bij elkaar tijdens de Together on Tuesday. Een moment waarbij meeting en event professionals informeel samen komen en kennis en ervaringen uitwisselen. Elke keer met een andere insteek. Soms met spreker, soms in discussie of bijvoorbeeld vanaf een locatie waar iets bijzonders gebeurd. 

Dinsdag 17 november om 10.30 uur
Wat is de toekomst van Evenementen? Gaan we terug naar live of blijven we online? Tijdens onze Together on Tuesday op 17 november geeft Thijs Peters een update over de MPI plannen voor 2021. Vervolgens gaat Babs Nijdam in gesprek met 'special guest’ Miguel Neves over zijn visie over de toekomst van onze branche. Hoe zien de evenementen van de toekomst er volgens hem uit?

Miguel Neves loopt al jaren rond in de evenementenbranche en noemt zichtzelf Virtual Event Producer en Digital Engagement Strategist. Hij heeft een grote rol gespeeld in de digitale content en social media strategie van IMEX (tussen 2012 en 2017). De afgelopen jaren houd hij zich vooral bezig met consultancy op het gebied van digitale communicatie strategieën voor business events. Tijdens de corona pandemie is hij begonnen met een serie online live uitzendingen over succesvolle online events.

Daarnaast zijn we ontzettend benieuwd naar jouw eigen ervaringen. Welke vragen heb jij voor Miguel? En wat zijn jouw vragen, bevindingen en tips die je met ons wilt delen?

Onderwerp
Heb jij een goed idee voor een onderwerp? Ben jij een gepassioneerde spreker en wil je juist in deze tijd een bijdrage leveren aan onze community? Mail ons op seeyou@mpiweb.nl

Venue Details

Connect with Us