Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Event | 14 december

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
14 december, 2020
1:00 - 3:00
Organizer
Phone: 020-5727355

De tegel van MPI 2020

Een bijzonder jaar vraagt om een bijzonder slot event. We sluiten 2020 graag samen met jullie op een positieve manier af. Want natuurlijk heeft COVID-19 een enorme impact gehad op de eventbranche. En uiteraard zijn er talloze heftige voorbeelden van hoe diep onze sector is geraakt. Toch is er ook positief nieuws.Wat heeft deze sector veerkracht getoond en zich weten aan te passen aan de situatie. De snelheid waarmee fysieke ontmoetingen omgezet zijn naar het digitale domein en de steile leercurve op het gebied van online techniek die alle event professionals hebben moeten doormaken zijn indrukwekkend te noemen. Het geeft aan hoe ‘wij van WC-eend’ omgaan met verandering en hoe we ons bestaansrecht blijven bewijzen. We kunnen nu eenmaal niet zonder elkaar. Fysiek in grote groepen nog even niet, elkaar aanraken stellen we nog even uit, maar elkaar raken des te meer. En dat gaan we op 14 december dan ook doen.

Onder de noemer ‘De MPI tegel van 2020’ dagen we jullie uit om na te denken over een quote die volgens jou op tegel moet. Vertel ons hoe jij 2020 in 140 tekens zou samenvatten.

Van je zoom-ergernis tot hilarische achtergrondtaferelen op scherm. Van je grootste leerpunt tot je vurigste wens voor 2021. Alles mag, zolang het maar op een tegeltje past. Stuur je quote vóór 5 december naar seeyou@mpiweb.nl en wij je ontvangt van ons jouw eigen quote op echte tegel thuisgestuurd.

Tijdens een speciale studio uitzending zetten we de mooiste, grappigste, meest ontroerende of herkenbare quote’s in het zonnetje en duiken we dieper in op de learnings van dit bijzondere jaar. Dus zet 14 december vast in je agenda en verras ons met jou input!

Connect with Us