MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Fieldlab Event | Back2Live | 15 februari 2021

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
15 februari, 2021
12:00 - 18:00
Beatrix Theater, Utrecht
Organizer

Zoals bekend heeft de overheid groen licht gegeven voor een aantal live proefevenementen, geïnitieerd door Fieldlab Evenementen. Via MPI Nederland ben jij in de gelegenheid om je te registreren voor dit live proefevenement. 

Met de kennis en inzichten die worden opgedaan tijdens de proefevenementen, kunnen we straks gezamenlijk de eventindustrie weer veilig en verantwoord opstarten. Dat kan natuurlijk alleen als de proefevenementen voldoende deelnemers trekken. Wij stellen jouw aanwezigheid dan ook erg op prijs!
Wat kun je verwachten?
Om te beginnen: een zaal vol kennis. Met de 500 aanwezige eventprofessionals schetsen we een eigen perspectief op de toekomst van de eventindustrie. Back to Live, oké, maar hoe dan? Wat is dat ‘nieuwe live’? Hoe gaan we van online, naar hybride, naar live? Aan het eind van de middag beschik je over een persoonlijk plan – Road to Live Canvas – waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt. 

Inspiratie voor jouw Road to Live Canvas krijg je niet alleen van je collega-deelnemers, maar ook uit onze line-up van sprekers en interviewgasten. Top sprekers als Jitske Kramer, die met een antropologische blik kijkt naar de hybride organisatie, Menno Lanting, die ingaat op het belang van de mens en de fysieke ontmoeting in een digitale wereld én Sako Gatsjatrjan over veerkracht en persoonlijke groei.

Daarnaast interviewt dagvoorzitter Pauline de Wilde vele spraakmakende gasten. Met trots noemen we er twee: Mona Keizer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, en hoogleraar Infectiepreventie Andreas Voss. 

Uiteraard zijn er ook cultureel-inhoudelijke programmaonderdelen. Zo treedt cabaretier Dolf Jansen op met een gesproken column over het coronatijdperk. En heeft het Metropole Orkest een bijzondere bijdrage.

Waarom meedoen?
Natuurlijk doe je graag mee, omdat je op deze manier zelf kunt bijdragen aan het weer opstarten van onze eventbranche. Of misschien ook wel omdat je brood ziet in jouw persoonlijke Road to Live Canvas. Wat je motivatie ook is, het is goed dat je meedoet! Want dit wordt een bijzonder live evenement, over ons eigen eventvak. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van onze branche. Met een inhoudelijk zeer sterk programma, mogelijk gemaakt door de inzet van velen. 

Programma van maandag 15 februari 2021
12:00 - 13:00 uur   Aankomst gasten in het Beatrix Theater in Utrecht
13:00 - 13:20 uur   Placering gasten
13:20 - 15:00 uur   Programma Back2Live | deel 1
15:00 - 15:40 uur   Pauze
15:40 - 17:15 uur   Programma Back2Live | deel 2
17:15 - 18:30 uur   Netwerkborrel 

Wij ontmoeten je graag live, bij Back to Live!

Namens Eventplatform Nederland,
MPI Nederland

Venue Details

Connect with Us