Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Online Event | Event Marketing | 6 mei 2021

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
6 mei, 2021
15:00 - 16:00
Organizer
Phone: 020-5727355

Het jaar 2021 wordt het jaar van herstel. Voor Nederland en ook zeker voor de meeting en event branche. Dit jaar staan er testevents op de planning en wordt er gevaccineerd. Een kwestie van tijd voor de eerste fysieke bijeenkomsten weer gaan plaatsvinden.

Event Marketing | Hoe ziet de toekomst van Eventmarketing eruit?
De plaats van live in de marketingmix gaat niet meer weg. Maar wat wordt de nieuwe rol post-corona? Hoe bereiken we onze deelnemers of consument in de toekomst, en wat wordt de rol van online daarin? Drie experts op het gebied van (event)marketing nemen ons mee naar de toekomst!

In de 4e editie van MPI 'Road to Recovery', ditmaal live vanuit de Zuilenzaal in Felix Merites in Amsterdam. Onze dagvoorzitter neemt je tijdens deze interactieve sessie mee in het thema "Hoe ziet de toekomst van Eventmarketing eruit?".

Onze sprekers
Hoe kijkt Joost Houben (Unilever) naar de plaats van de live-ontmoeting in de marketing-mix bij Unilever? Hoe ziet Pieter Bas Boertje (CEO van het toonaangevende bureau D&B Eventmarketing) de toekomst van Eventmarketing? En Maarten Hogenhuis heeft een achtergrond in de entertainmentindustrie, onder meer als marketingmanager van de Vriendenloterij.  

Praktische informatie
Datum: donderdag 6 mei 2021
Tijd:      15.00 - 17.00 uur
Waar:    thuis achter je laptop
Hoe:      Donderdagochtend ontvang je een link waarmee je naar het event kunt kijken

 

Connect with Us