Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Event | RECONNECT

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
1 juli, 2021
09:30 - 18:00
1931 Congrescentrum
Oude Engelenseweg 1
's-Hertogenbosch,
Nederland
Organizer
Phone: 0205727355

LET'S RECONNECT in Brabant

Het is de hoogste tijd om elkaar weer te zien. Niet via een scherm, maar door elkaar weer in de ogen te kijken. En waar kan dat beter dan in het gastvrije Brabant?

Op 1 juli 2021 organiseren MPI Nederland en VisitBrabant Convention Bureau RECONNECT, het evenement waarbij je opnieuw in contact komt met je branchegenoten en je de kracht van LIVE ervaart. Bereid je voor op een zoektocht naar vernieuwende oplossingen en kennis en inspiratie vanuit onverwachte hoek.

(RE)CONNECT
De ochtend start in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch en staat in het teken van elkaar ontmoeten. Met interactieve spelformats begeleidt topspreker Cyriel Kortleven deelnemers door de drie fasen van het Crossing Border proces. Dit proces leert over de eigen muren heen kijken. Een mooie brug naar het middagprogramma, waar gezorgd wordt voor een frisse blik.

(her)ontdek Brabant
Meeting & eventprofessionals uit het hele land ontdekken de kracht en mogelijkheden van Brabant, en niet alleen als vergaderdestinatie. De provincie staat bekend om haar gastvrijheid en is koploper op het gebied van onder andere Data Science, Technology en Design. Brabantse professionals uit deze sectoren zorgen tijdens de learning journeys voor de nodige kennis en inspiratie. Vervolgens worden deze inzichten gebruikt om deze kennis binnen de meeting- en eventbranche toe te passen.

Better safe…

Uiteraard is en blijft veiligheid de hoogste prioriteit. De organisatie van RECONNECT staat in nauw contact met het Eventplatform en het RIVM over de laatste ontwikkelingen over de maatregelen tegen het COVID-19 virus. In het event design wordt rekening gehouden met de strengst mogelijke richtlijnen.

Venue Details

1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

Connect with Us