MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Honorary Achievment Chapter Award

 

 

MPI Event | Gamification van Events | 28 juni 2022

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
28 juni, 2022
12:00 - 18:00
Basecamp IJmuiden aan Zee
Kennemermeer 27
Organizer
MPI Netherlands

Op de mooie locatie Basecamp IJmuiden aan Zee duiken wij met jullie in het thema Gamification! Wat is het en hoe kan ik het gebruiken in mijn werk? Een containerbegrip? Een hippe marketingterm? Een voorbijgaande trend of juist hét toverwoord voor de (live) communicatie? Er zijn weinig branches waar Gamification geen onderdeel meer is van een marketingstrategie en/of Customer Journey. Maar wat betekent het eigenlijk? En hoe kunnen we gamification effectief inzetten in de eventsector? Hoe kan het gedragsverandering activeren? Hoe blijft de boodschap van jouw event beter hangen door middel van gamecomponenten?

Aan de hand van twee hoofdtrajecten binnen een eventstrategie gaan we op zoek naar antwoorden én zelf ervaren wat de kracht is van Gamification. Namelijk Fase 1 - Aanloop naar je event/na het event: communicatie en activatie en Fase 2 - Tijdens event: Event experience en gedragsverandering.

Deze middag is onze moderator Marco Bakker aanwezig en hebben wij twee keynote sprekers op het programma staan: Sven Boelhouwer en Hidde de Vries. We sluiten de middag af met een borrel, waarbij je een prachtig uitzicht hebt aan zee en de locatie Basecamp IJmuiden aan Zee een ware experience is.

Programma 28 juni 
12:00 - 13.00: Netwerklunch
13.00 - 14.00: Opening + Meet & Connect Game
14.00 - 14.45: Keynote Sven Boelhouwer (No Desk/The Experience Experts) 
14:45 - 15.30: Keynote Hidde de Vries over Gamification als event experience en gedragsverandering
15.30 - 16.00: Pauze
16:00 - 17.00: Verwondering
17.00 - 18.00: Netwerkborrel + mogelijkheid tot rondleiding 

Wij kijken er naar uit om je op 28 juni op het MPI Event | Gamification of Events te ontmoeten!

Hartelijke groeten,
Team MPI Nederland

Venue Details


Basecamp IJmuiden aan Zee

Basecamp is een broedplaats voor disruptieve ideeën. Basecamp kan ook door start-ups worden gebruikt om zonder onderbrekingen (behalve de geluiden van de zee) aan hun bedrijf te werken. Externe partijen worden uitgenodigd om bootcamps en workshops te organiseren die de vaardigheden van ‘digitale nomaden’ verbeteren. Het uiteindelijke doel van Basecamp is het bouwen va communities , die regeneratief zijn, re-montabel en uiteindelijk door de ontwikkeling van duurzaamheidstoepassingen geen infrastructuur meer nodig hebben.

Reis je per auto?
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald)

Reis je per OV?
Connexxion R-NET Bus 382 Richting IJmuiden aan zee heeft een directe verbinding vanaf station Sloterdijk. Uitstappen halte IJmuiden aan Zee (eindpunt).

Connect with Us