MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Event | Crossing Borders in Apeldoorn | 27 juni 2023

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
27 juni, 2023
08:30 - 18:00
Paleis het Loo
Apeldoorn,
Nederland
Organizer
MPI Netherlands Chapter


MPI Event | Crossing Borders in Apeldoorn | 27 juni 2023

Welkom bij Crossing Borders, het evenement dat je als event professional niet wilt missen! Op dinsdag 27 juni 2023 neemt Crossing Borders je mee naar Apeldoorn, de groene en royale hoofdstad van de Veluwe, centraal in Nederland en gemakkelijk bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer. 

Crossing Borders neemt je mee op twee learning journeys in een fantastisch programma samengesteld door Apeldoorn Partners en MPI Netherlands. We laten je genieten van de prachtige groene omgeving en het royale karakter van Apeldoorn. Tijdens dit evenement ontdek je diverse evenementenlocaties en laten we je kennismaken met twee belangrijke thema's: Vitaliteit en Veiligheid.

Het programma begint om 09.30 uur bij Paleis Het Loo waar we verzamelen. Vervolgens vertrekken we met bussen naar Radio Kootwijk waar we ontvangen worden en een inspirerende talk krijgen van Centraal Beheer, de grootste werkgever van Apeldoorn. Zij nemen ons mee in hoe zij de afgelopen jaren hebben gewerkt aan hun merk met o.a. waanzinnige tv-commercials waardoor iedereen de term ‘even Apeldoorn bellen’ kent en waarmee zij diverse STER Gouden Loeki’s hebben gewonnen. 

Na de lunch gaan we verder met de 2 learning journeys: Vitaliteit & Veiligheid.

De dag wordt afgesloten met een rondleiding en een royaal diner bij Paleis Het Loo. 

Het programma eindigt om 19.30 uur.

We voelen ons zeer vereerd dat wij jou als event professional mogen meenemen naar deze fantastische evenementenlocaties en dat we naast een rondleiding ook gaan dineren op verschillende schitterende plekjes op Paleis Het Loo. Laat je inspireren en meld je snel aan voor Crossing Borders op 27 juni 2023 in Apeldoorn, want er zijn maar 125 plaatsen!

Venue Details

TBC

Connect with Us