MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Zomerborrel | 17 augustus 2023

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
17 augustus, 2023 - 29 augustus, 2023
16:00 - 18:00
Fort de Gagel
Gageldijk 167
Utrecht,
Organizer
MPI Netherlands Chapter

Het einde van de zomervakanties, voordat de drukte van het najaar in onze branche weer losbarst; hét ideale moment om in de geweldige setting van Fort de Gagel, in een ongedwongen sfeer verder met elkaar kennis te maken en te proosten op een eventvol najaar! 

Want MPI Nederland organiseert niet alleen inhoudelijk sterke kennisevents waaronder Crossing Borders, wij zijn er ook voor het versterken van de gehele eventcommunity. MPI Leden, Eventpass-houders maar ook alle andere eventprofessionals die (nog) niet bekend zijn met MPI, zijn van harte welkom op donderdag 17 augustus. Gastheer en eigenaar van Fort de Gagel Sybren Ophof neemt ons mee op een reis door het prachtige voormalige verdedigingsfort uit 1820, destijds onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Nu dé locatie waar je het leven kunt vieren. Draai je eens om met je rug naar de Domtoren, de natuur is dichterbij dan je denkt. Op deze plek aan de rand van Utrecht broeit en bloeit er een nieuw leven. Een leven waar jaren niet naar is omgekeken, maar waar het nu tijd is om gezien te worden. Een inspirerende omgeving die door z’n centrale ligging in Nederland, direct aan de snelweg en met eigen parkeerplaatsen de perfecte locatie is voor alle soorten (zakelijke) evenementen. 

Op het zonovergoten terras, speciaal voor zakelijke events, genieten we van drinks & bites. Én we hebben een primeur! Als één van de eerste groepen krijgen we de mogelijkheid om de gloednieuwe Waterlinie-Game te spelen. Een interactief en spannend spel langs de bunkers op het terrein van Fort de Gagel over de historie van de Hollandse Waterlinie. Schrijf je dus snel in! Slechts beperkt aantal plekken beschikbaar!

Venue Details

Fort de Gagel

Gageldijk 167, Utrecht

Connect with Us