MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Crossing Borders in Delft

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
25 juni, 2024
09:30 - 20:00
Delft,
Nederland
Organizer

MPI Nederland & Delft Convention Bureau presenteren:

Crossing Borders in Delft 
Learning from the past, designing for the future

Na 3 uitverkochte edities (Brabant, Groningen, Apeldoorn) duikt MPI Nederland met haar Flagship Event ‘Crossing Borders’ op 25 juni 2024 in het hart van een stad welke onlosmakelijk verbonden is aan wetenschap en historie; Delft!

Delft behoort met haar technische universiteit en andere vermaarde (wetenschappelijke) instituten tot de top van de wetenschappelijke wereld. De stad staat voor hoogwaardige technologie, innovatie en creativiteit en is internationaal toonaangevend op gebied van onder meer industriële biotechnologie, (offshore) energy, creatieve industrie en ICT, medische technologie, smart industry en robotica.

 Het Delftse ecosysteem van kennisinstituten, gecombineerd met de charme en gastvrijheid van de middeleeuwse binnenstad plus een enorme diversiteit aan congres- en eventlocaties maakt Delft dé niet-te-missen destinatie voor zakelijke bijeenkomsten in combinatie met een heerlijk leasure verblijf.

 Crossing borders is niet slechts een kennismaking met een stad of regio. Verwacht een inspirerende tijdreis waarin we de rijke wetenschappelijke geschiedenis van Delft langs vier verhalen koppelen aan hedendaagse uitdagingen in onze eventsector. Zoals altijd bieden we waardevolle take-aways en prikkelende ideeën. We nemen je mee langs cases op het gebied van Design Thinking, Prototyping en Creatieve Perspectieven. En dit alles tegen de indrukwekkende backdrop van niet-alledaagse eventlocaties en hotels.

Ready for boarding?

Kosten
Deelnemer/Supplier*: Є149,- ex. BTW (exclusief Є1,- euro voor de MPI foundation)
*Gezien de beperkte capaciteit geldt voor suppliers een maximum van 1 persoon per organisatie
Bring a planner**: Gratis
**alléén geldig voor planners die nog niet eerder hebben deelgenomen aan een MPI event, referentie is vereist
MPI Event Pass Houder: Deelname inbegrepen, beperkte beschikbaarheid

Meld je nu aan voor Crossing Borders in Delft op 25 juni 2024, dan weet je zeker dat je niets hoeft te missen! Optioneel kun je op maandag 24 juni, voorafgaand aan het event in Delft overnachten en aansluiten bij onze welkomstborrel. Geef dit aan bij je registratie en wij infomeren je hier snel over.

Venue Details

Connect with Us