MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche
Meld je aan

 

 

ACS

MPI Nederland Partner:
ACS audiovisual solutions

 

ACS is dé specialist op het gebied van beeld, geluid, licht en ICT voor (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen. Binnen Nederland staan wij vanuit onze nationale vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht  dagelijks voor onze klanten klaar. Onze medewerkers zijn vakspecialisten en nemen graag alle zorgen uit handen met creatieve oplossingen en een vlekkeloze technische uitvoering van elk evenement. Naast onze AV diensten bieden wij via ons IT-label Eventresult slimme presentatie- en IT-oplossingen, zoals presentatie-management, videoconferencing en webcasting.

 

Waarvoor kunnen we je bellen?
Als je vragen hebt op audiovisueel gebied mag je mij altijd bellen! Als ik zelf het antwoord niet weet kan ik je in contact brengen met één van onze specialisten. Zij staan je graag te woord.  Deel je uitdagingen, vragen en knelpunten met ons! Wij denken graag en mee om in nauwe samenwerking met onze klanten een evenement vorm te geven en passende oplossingen te bedenken.


Wat is de beste tip vanuit jouw vakgebied?
Techniek is voor veel organisatoren iets wat ze heel lang voor zich uitschuiven en pas op het allerlaatste moment gaan regelen. Vaak worden de technische mogelijkheden dan beperkt door de keuzes die eerder in het proces zijn gemaakt. En dat is heel jammer, want techniek kan een evenement echt maken en breken. Zorg dat je tijdig een vertrouwd bedrijf inschakelt dat je kan adviseren en technisch ondersteunen. Dit voorkomt problemen en teleurstellingen.

Meer informatie: www.acsaudiovisual.com 

Erik Takes
Erik Takes
Manager Nationale Vestigingen


Mobiel: +31 (0)6 21 83 54 70
Email: e.takes@acsaudiovisual.com  

linkedin_circle_black-512 Erik Takes 

Connect with Us

 

 

Chapter Advertisement