MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche
Meld je aan

 

 

Logo_Carlton_President_diap

MPI Nederland partner: Carlton President

 

JEZELF OPLADEN IN ONS HUIS VOL VERHALEN, MENSEN EN IDEEËN 

 

"Ons verhaal begint bij jouw wensen. Carlton President is onze manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. We helpen onze gasten om via gezond eten, 11 bijzondere brainstorm, vergader- en congreszalen, flexwerkplekken, ontmoetingsplekken en 165 hoogwaardige hotelkamers een zeer productieve werkdag te hebben. Bij ons worden dingen gemaakt en bedacht, dat voel je. Van goede ideeën wordt uiteindelijk de hele wereld beter!"

Waarvoor kunnen we je bellen?
"Je kunt mij bellen wanneer je meeting, event of congres in een prikkelende, bijzondere omgeving wil organiseren, centraal gelegen in Utrecht. Ik geloof erin dat alle zintuigen geprikkeld en beïnvloed kunnen worden om daarmee het beste uit je dag te halen. Bij ons geen strak stramien, maar heb je de vrijheid om te doen waar jij behoefte aan hebt. Zo ook in de organisatie van het event. En heb je ideeën nodig om de bijeenkomst extra bijzonder te maken of op een speelse wijze te onderbreken? Ideeën genoeg!"

Wat is de beste tip vanuit jouw vakgebied?
"Neem bij het organiseren van een meeting of event de tijd om goed te omschrijven wat het doel van de bijeenkomst is. Wat moet er aan het einde van de dag behaald zijn? Wanneer ben je tevreden? Ook is het belangrijk om helder te hebben wie de deelnemers zijn en wat zij van de gehele bijeenkomst (inclusief locatie) verwachten. Aan de hand van het doel van de bijeenkomst en de doelgroep kijken we samen met jou naar de best passende ruimte en invulling hiervoor. Om vervolgens de verwachtingen te overtreffen!"

Bezoek de website van Carlton President

Vera de Haan - Carlton President

Vera de Haan
Sales & Marketing Manager


Telefoon: +31 (0)30 242 59 22
Mobiel: +31 (0)6 21 50 74 88
Email: vdhaan@president.carlton.nl

linkedin_circle_black-512 Vera de Haan

Connect with Us

 

 

Chapter Advertisement