Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Academy | Summerschool 2020

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
8 juni, 2020 - 12 juni, 2020
12:00 - 12:00
Organizer
Phone: 020-5727355

UPDATE - Summerschool geannuleerd

Onvermijdelijk gezien de onwerkelijke situatie waarin we met elkaar leven, hebben we besloten de Summerschool voor dit jaar te annuleren. 

Wij kijken positief vooruit naar volgend jaar. Samen met de sprekers en trainers blijven we bij jou als event professionals betrokken. We delen informatie en kennis over onderwerpen die relevant zijn. Via vlogs, blogs, podcasts en ander online vormen.

Ondertussen gaan wij aan de slag voor Summerschool 2021! Met alle nieuwe kennis die er nu is.
Heb je zelf een verzoek of idee? Deel het met ons via academy@mpiweb.nl
 

Informatie

Vol trots presenteren wij een gloednieuw concept van MPI Nederland: de MPI Summerschool. Dit driedaagse evenement organiseren we speciaal voor meeting & event professionals die zich willen blijven ontwikkelen omdat wij sterk geloven in life-long-learning. De wereld verandert snel en het is belangrijk om mee te veranderen. Het programma van deze Summerschool is niet voor watjes! Het is bijzonder intensief en zal plaatsvinden van 8 t/m 10 juli 2020.

Tussen woensdagochtend 9.00 uur en vrijdagmiddag 14.00 uur kan je kiezen uit een groot aantal masterclasses op twee niveaus en met verschillende onderwerpen. Er is gekozen voor diverse tracks gericht op planners, suppliers en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk ben je wel vrij om je aan te melden voor elke wenselijke masterclass omdat wij er ook in geloven dat juist kruisbestuiving helpt  om elkaar beter te begrijpen en zo als professional meer waarde toe te voegen. 

Wil je meer verdieping of kies je er juist voor om nieuwe kennis op te doen of nieuwe skills te leren? De masterclass levels herken je aan het aantal sterren:
1  * masterclass  = Ik ben nog onervaren met het onderwerp en ik wil hier graag meer over leren.
5 *****  masterclass = Ik heb kennis over en ervaring met het onderwerp en wil hier nog beter in worden. 

Wat je ook kiest, tijdens de Summerschool leer en ervaar je samen met collega's uit de branche. In overleg met de diverse trainers is nu ook weer de stelregel dat ten minste 50% van de inhoud van de masterclass interactief en/of hands-on zijn. Diegenen die de hele Summerschool doorlopen zullen gezamenlijk een casus uitwerken die ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden, daar wil je toch bij zijn?!

Wat kun je nog meer verwachten?


Diverse sprekers uit onze eigen branche, maar ook van daarbuiten. Zoals jullie van ons gewend zijn, bieden wij graag cross-industry learnings aan, ook in de Summerschool.
Onderwerpen als: de kracht van Social Selling, houd grip op Persoonlijk Leiderschap en Experience Design maar ook Personal Branding, Strategic Storytelling en Leiderschap & Innovatie zijn onderwerpen die in de masterclasses aan bod komen. Meer details worden binnenkort bekend gemaakt. Jouw investering voor de driedaagse MPI Summerschool is € 1.232,-. Ben je MPI-lid? Dan krijg je 25% korting en betaal je € 999,-.
Mocht je aan een losse masterclasses die zo'n 2,5 uur duren, willen deelnemen, dan zijn de kosten € 295,- per masterclass.

Als je deelneemt aan de hele MPI Summerschool is dit inclusief:


- Gratis toegang tot het MPI event op 14 december
- MPI Nederland certificaat van deelname
- Event Design Certificaat Level 1 
- Maaltijden en koffiebreaks

Speciale aanbieding voor hotelovernachtingen


Carlton President biedt een speciale kamerprijs aan van €100 incl/ ontbijt p.p.p.n.. Deze kan je direct boeken via  reservations@president.carlton.nl of via 030-2414182 onder vermelding van MPI Summerschool (evt. boekingen worden met MPI Nederland gecheckt).

Binnenkort start de aanmelding voor de Summerschool maar geef je vooral op om als eerste op de hoogte te worden gehouden over updates over de summerschool door te klikken op de button!

*Alle genoemde prijzen zijn excl. overnachting en 21% BTW

Connect with Us