oktober 31, 2019
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

september 2, 2019
MPI og Kursuslex slår deres Awards sammen
Efter en årrække med to prisuddelinger er der nu skabt enighed om at slå DEMA sammen med Kursuslex’ Award.
Læs mere her

 

 

Om foreningen...

MPI Scandinavia tror på, at udvikling og uddannelse af mødebranchen vil maksimere udbyttet af møder og flytte mennesker og organisationer fremad.

Det danske MPI chapter har knap 200 medlemmer og partnere. Medlemmerne repræsenterer leverandører af faciliteter og services såvel som mødeplanlæggere fra både den private og offentlige sektor samt forenings- og organisationsverdenen.

MPI International består af 70 chapters med 17.000 medlemmer verden rundt. MPI International er verdens største internationale netværk for mødebranchen. 

 

 

Fotograf-Vicki-Maddison-0378-1

 

"MPI Scandinavia er foreningen for alle der beskæftiger sig med møder, konferencer, kurser og events."

- Majbritt Sandberg, MPI Scandinavia Chapter, President

 
 

MPI Scandinavia Chapter

Seminarer

Ved vores 8-10 årlige seminarer behandler vi emner, der er aktuelle for mødebranchen. De seneste år har vi blandt andet talt om bæredygtighed, teknologi og trends, sikkerhed og festivalization.

Netværk

Med medlemmer og partnere fra alle dele af mødebranchen tilbyder MPI et unikt mødested og forum, hvor mødeplanlæggere og leverandører til branchen kan udveksle erfaringer og blive klogere på hinandens behov.

Internationalt

Gennem vores mere end 70 chapters i Europa, Nordamerika og Asien får vores medlemmer en enestående mulighed for at blive klogere på branchens tendenser og udviklingsmuligheder på internationalt plan, bl.a. ved vores årlige internationale konferencer EMEC og WEC

 

 

 

Sociale medier

 

Sidste nyt


Service- Og Mediepartnere


MPI Partnere