marts 17, 2020 - april 29, 2020
Coronavirus Survey
Share your insights and we'll share the results with the meeting industry community.
Svar her


Coronavirus information fra MPI International
MPI International følger situationen på verdensplan og se her hvilke ressourcer der er til rådighed samt tiltag i branchen.
Læs mere her

 

 

MPI Scandinavia

MPI Scandinavia tror på, at udvikling og uddannelse af mødebranchen vil maksimere udbyttet af møder og flytte mennesker og organisationer fremad.

Det danske MPI chapter har knap 200 medlemmer og partnere. Medlemmerne repræsenterer leverandører af faciliteter og services såvel som mødeplanlæggere fra både den private og offentlige sektor samt forenings- og organisationsverdenen.

MPI International består af 70 chapters med 17.000 medlemmer verden rundt. MPI International er verdens største internationale netværk for mødebranchen. 

 

 

Fotograf-Vicki-Maddison-0378-1

 

"MPI Scandinavia er foreningen for alle der beskæftiger sig med møder, konferencer, kurser og events."

- Majbritt Sandberg, MPI Scandinavia Chapter, President

 

Seminarer

Ved vores 8-10 årlige seminarer behandler vi emner, der er aktuelle for mødebranchen. De seneste år har vi blandt andet talt om bæredygtighed, teknologi og trends, sikkerhed og festivalization.

Netværk

Med medlemmer og partnere fra alle dele af mødebranchen tilbyder MPI et unikt mødested og forum, hvor mødeplanlæggere og leverandører til branchen kan udveksle erfaringer og blive klogere på hinandens behov.

Internationalt

Gennem vores mere end 70 chapters i Europa, Nordamerika og Asien får vores medlemmer en enestående mulighed for at blive klogere på branchens tendenser og udviklingsmuligheder på internationalt plan, bl.a. ved vores årlige internationale konferencer EMEC og WEC

 

 

 

 

Medlemsfordeling 

Dette er uden partnere som ses neden for

 

MPI Chapter Membership Population

Planners: 57
Suppliers: 31
Students: 72
Faculty: 1
Other: 0

Sociale medier

 

Sidste nyt


Service- Og Mediepartnere


MPI Partnere