MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

Honorary Achievment Chapter Award

 

 

MPI Scandinavia

MPI Scandinavia tror på, at udvikling og uddannelse af mødebranchen vil maksimere udbyttet af møder og flytte mennesker og organisationer fremad.

Medlemmerne repræsenterer leverandører af faciliteter og services såvel som mødeplanlæggere fra både den private og offentlige sektor samt forenings- og organisationsverdenen.

MPI International består af 70 chapters med 13.000 medlemmer verden rundt. MPI International er verdens største, og Europas største netværk for mødebranchen. 

 

 


 

Vores forening, bestyrelse, medlemmer og partnere tilbyder dig, som planlægger møder og events, et unikt netværk, der giver dig mulighed for at lære mere om at skabe værdi i mødet med mennesker.

 

Hvorfor skal du blive medlem?

Netværk

Med medlemmer og partnere fra alle dele af mødebranchen tilbyder MPI et unikt mødested og forum, hvor mødeplanlæggere og leverandører til branchen kan udveksle erfaringer og blive klogere på hinandens behov. Dit netværk kan nå langt ud over grænserne, med medlemmer i hele verden. 

Relationspleje og et uformelt mødested

Mød eller gense konkakter fra branchen og få mulighed for at opbygge relationer, som kan hjælpe både dig og din virksomhed i fremtiden.

Personlig faglig udvikling

Vi afholder seminarer og events, både fysiske og online. Vi sørger for, at du får masser af viden og inspiration til at løfte events eller produkter til et endnu højere niveau. 

Sparring

Sidder du alene med dine opgaver? Det er der mange i branchen der gør. Hos MPI får du adgang til ligesindende både i Danmark og globalt. Du får også mulighed for at møde dine kunder eller samarbejdspartnere og få en uformelt snak om nye løsninger. 

 

Viden

Gennem vores mere end 70 chapters i Europa, Nordamerika og Asien får vores medlemmer en enestående mulighed for at blive klogere på branchens tendenser og udviklingsmuligheder på internationalt plan, bl.a. ved vores årlige internationale konferencer EMEC og WEC. MPI Academy giver dig adgang til certificerede brancherelevante uddannelser, som en af de eneste i branchen. 


 

 

 

 

Medlemsfordeling 

Dette er uden partnere som ses neden for

 

MPI Chapter Membership Population

Planners: 29
Suppliers: 8
Students: 0
Faculty: 0
Other: 0

Sociale medier

 

Sidste nyt

Pressemeddelelse: Nye tider kræver nytænkning

Anne Seeberg | jun 2, 2021
Fra maj 2021 åbner MPI Scandinavia op for ansøgninger få et tilskud på mellem 5.000 og 25.000 kr. til både faglige og sociale events. Med den nye eventstrategi, under navnet “MPIxEvents by MPI Scandinavia”, glæder foreningen sig til at se innovative tiltage fra hele branchen.

Guide: Hybrid and Virtual Meetings

Anne Seeberg | sep 16, 2020
We have gathered content, resources and written white papers to simplify hybrid and online events.

Tak for besøget i Trend Zonen på Nordic Meetings & Events Expo

MPI Scandinavia | sep 4, 2020
Tak til alle jer som besøgte Trend Zonen og vi håber, I fik nye ideer og inspiration til nye møderformater, løsning eller fik en god kontakt med derfra.

Service- Og Mediepartnere


MPI Partnere