#StrongerTogether
Hvordan klarer branchen sig igennem coronakrisen? Hvordan man gentænker produkter, skaber nye partnerskaber og meget mere.
Følg partnere og medlemmers historier her


Coronavirus information fra MPI International
MPI International følger situationen på verdensplan og se her hvilke ressourcer der er til rådighed samt tiltag i branchen.
Læs mere her

 

 

MPI Scandinavia

MPI Scandinavia tror på, at udvikling og uddannelse af mødebranchen vil maksimere udbyttet af møder og flytte mennesker og organisationer fremad.

Det danske MPI chapter har knap 200 medlemmer og partnere. Medlemmerne repræsenterer leverandører af faciliteter og services såvel som mødeplanlæggere fra både den private og offentlige sektor samt forenings- og organisationsverdenen.

MPI International består af 70 chapters med 17.000 medlemmer verden rundt. MPI International er verdens største internationale netværk for mødebranchen. 

 

 


 

"Vores forening, bestyrelse, medlemmer og partnere tilbyder dig, som planlægger møder og events, et unikt netværk, der giver dig mulighed for at lære mere om at skabe værdi i mødet med mennesker."

- Majbritt Sandberg, MPI Scandinavia Chapter, President

 

Seminarer

Ved vores 8-10 årlige seminarer behandler vi emner, der er aktuelle for mødebranchen. De seneste år har vi blandt andet talt om bæredygtighed, teknologi og trends, sikkerhed og festivalization.

Netværk

Med medlemmer og partnere fra alle dele af mødebranchen tilbyder MPI et unikt mødested og forum, hvor mødeplanlæggere og leverandører til branchen kan udveksle erfaringer og blive klogere på hinandens behov.

Internationalt

Gennem vores mere end 70 chapters i Europa, Nordamerika og Asien får vores medlemmer en enestående mulighed for at blive klogere på branchens tendenser og udviklingsmuligheder på internationalt plan, bl.a. ved vores årlige internationale konferencer EMEC og WEC

 

 

 

 

Medlemsfordeling 

Dette er uden partnere som ses neden for

 

MPI Chapter Membership Population

Planners: 45
Suppliers: 20
Students: 70
Faculty: 0
Other: 0

Sociale medier

Chapter Advertisement

 

Sidste nyt

Stronger Together: MPI: Møder vil altid ændre verden

Svend Dalgaard | maj 21, 2020
MICE-branchen står for at samle mennesker – og for at skabe rammerne, der sikrer det bedst mulige udbytte, når mennesker samles. Selvom hele verden bløder, og møde­bran­chen er blandt de hårdest ramte, så er det også mødebranchen, der skal gå forrest og vise vejen med at holde afstand. Som branche er det vores ansvar at promovere online-møder som den bedste løsning i øjeblikket og samtidig gøre os klar til at håndtere fysiske møder, når det igen bliver muligt.

Stronger Together: MPI – MICE-branchens talerør

Anne Dalgaard | maj 17, 2020
Møde- og eventbranchen lider under Corona-krisen. Pengene fosser ud af kassen hos cateringfir­maer, blomsterbindere, AV-teknikere, kursuscentre, hoteller og alle os andre, der er en del af den­ne dynamiske branche. Og der er ingen tvivl om, at vores hverdag vil se helt anderledes ud, når vi kommer ud på den an­den side – vi kommer alle til at arbejde på en ny måde til den tid, og ingen af os vil kunne klare os alene.

Stronger Together: How to Turn the Lockdown into Unlocking Your Potential

Per Ankaer | maj 12, 2020
Per Ankaer, a 2020 member of MPI’s European Advisory Council, shares his personal experience of education networks during the COVID-19 crisis and offers assistance to those navigating the "new normal."

Service- Og Mediepartnere


MPI Partnere