november 29, 2020
Guide til hybrid og online events
Vil du vide mere om de online muligheder, så kan du finde links, white papers og meget mere her.
Læs mere her

november 9, 2020
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

MPI Scandinavia

MPI Scandinavia tror på, at udvikling og uddannelse af mødebranchen vil maksimere udbyttet af møder og flytte mennesker og organisationer fremad.

Medlemmerne repræsenterer leverandører af faciliteter og services såvel som mødeplanlæggere fra både den private og offentlige sektor samt forenings- og organisationsverdenen.

MPI International består af 70 chapters med 13.000 medlemmer verden rundt. MPI International er verdens største, og Europas største netværk for mødebranchen. 

 

 


 

"Vores forening, bestyrelse, medlemmer og partnere tilbyder dig, som planlægger møder og events, et unikt netværk, der giver dig mulighed for at lære mere om at skabe værdi i mødet med mennesker."

- Majbritt Sandberg, MPI Scandinavia Chapter, President

 

Hvorfor skal du blive medlem?

Netværk

Med medlemmer og partnere fra alle dele af mødebranchen tilbyder MPI et unikt mødested og forum, hvor mødeplanlæggere og leverandører til branchen kan udveksle erfaringer og blive klogere på hinandens behov. Dit netværk kan nå langt ud over grænserne, med medlemmer i hele verden. 

Relationspleje og et uformelt mødested

Mød eller gense konkakter fra branchen og få mulighed for at opbygge relationer, som kan hjælpe både dig og din virksomhed i fremtiden.

Personlig faglig udvikling

Vi afholder seminarer og events, både fysiske og online. Vi sørger for, at du får masser af viden og inspiration til at løfte events eller produkter til et endnu højere niveau. 

Sparring

Sidder du alene med dine opgaver? Det er der mange i branchen der gør. Hos MPI får du adgang til ligesindende både i Danmark og globalt. Du får også mulighed for at møde dine kunder eller samarbejdspartnere og få en uformelt snak om nye løsninger. 

 

Viden

Gennem vores mere end 70 chapters i Europa, Nordamerika og Asien får vores medlemmer en enestående mulighed for at blive klogere på branchens tendenser og udviklingsmuligheder på internationalt plan, bl.a. ved vores årlige internationale konferencer EMEC og WEC. MPI Academy giver dig adgang til certificerede brancherelevante uddannelser, som en af de eneste i branchen. 


 

 

 

 

Medlemsfordeling 

Dette er uden partnere som ses neden for

 

MPI Chapter Membership Population

Planners: 40
Suppliers: 16
Students: 10
Faculty: 1
Other: 1

Sociale medier

 

Sidste nyt

Guide: Hybrid and Virtual Meetings

Anne Seeberg | sep 16, 2020
We have gathered content, resources and written white papers to simplify hybrid and online events.

Tak for besøget i Trend Zonen på Nordic Meetings & Events Expo

MPI Scandinavia | sep 4, 2020
Tak til alle jer som besøgte Trend Zonen og vi håber, I fik nye ideer og inspiration til nye møderformater, løsning eller fik en god kontakt med derfra.

Stronger Together: MPI: Møder vil altid ændre verden

Svend Dalgaard | maj 21, 2020
MICE-branchen står for at samle mennesker – og for at skabe rammerne, der sikrer det bedst mulige udbytte, når mennesker samles. Selvom hele verden bløder, og møde­bran­chen er blandt de hårdest ramte, så er det også mødebranchen, der skal gå forrest og vise vejen med at holde afstand. Som branche er det vores ansvar at promovere online-møder som den bedste løsning i øjeblikket og samtidig gøre os klar til at håndtere fysiske møder, når det igen bliver muligt.

Service- Og Mediepartnere


MPI Partnere

 

 

Chapter Advertisement