MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Internationale Uddannelser

 

Certificeringer

CMM – Certification in Meeting Management

Dette certificeringsprogram har til formål at uddanne møde- og eventplanlæggere. Uddannelsen forbedrer planlæggerens færdigheder indenfor administrative og strategiske beslutninger. Desuden vil denne uddannelse sætte planlæggeren i stand til at lede og levere enestående møder og events.
Læs mere om CMM på MPI Internationals webside.

CMP – Certified Meeting Professional

Dette certificeringsprogram blev lanceret i 1985 i samarbejde med Arizona State University. Uddannelsen fokuserer på logistiskdelen indenfor mødeplanlægning og henvender sig til alle mødeplanlæggere med minimum 3 års erfaring. Den har til formål at forbedre kundskaber og præstationer af professionelle mødeplanlæggere.
CMP er en online uddannelse, du kan tage i eget tempo, når det passer dig bedst. Uddannelsen indeholder 5 multimediemoduler samt opgaver, internet ’udflugter’, live interaktion med instruktøren og en 3 timers eksamen. Der findes desuden en fleksibel CMP online studie guide, lavet til at hjælpe dig med forberedelserne til CMP eksamen.
Læs mere om CMP på MPI Internationals webside.

Andre muligheder

Læs mere om et hav af andre certificeringer inden for møde og events. 
Se mere på MPI Internationals webside.

 


Webseminarer

Online:

MPI tilbyder en lang række af web-seminarer, som alle er gratis for MPI medlemmer. Savner du inspiration eller ny viden om sociale medier eller Apps, eller hvordan fremtidens mødebranche vil forme sig, så Se mere på MPI Internationals webside.Scholarships

Du har mulighed for at søge om legater i forbindelse med certificeringer eller anden relevant uddannelse indenfor mødemarkedet.

Læs mere om legatsøgning på MPI Internationals webside.

 

academy_circle

 

Sociale medier