MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

MPI Scandinavia Partnere

Synlighed | Netværk | Kundepleje | Faglighed

Som partner hos os får i mulighed for at være en del af et branchenetværk for møde og eventplanlæggere og leverandører. 

Partnerskabet er for virksomheder, der ønsker at være en del af til netværket og aktivere sit brand derigennem. Som partner styrer din virksomhed selv, fra gang til gang, hvilke to repræsentanter, der skal deltage til events og arrangementer.

Ønsker din virksomhed at blive partner, så kontakt os for mere information på contact@mpiscandinavia.org

 

Bellagroup

Bellagroup

Bellagroup er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality.

Mød dem her: www.bellagroup.dk 

CPH Business

Copenhagen Business Academy

Uddannelsessted for event, service og hospitalitybranchen. CPHBusiness er partner på vores mentorprogram. 

Mød dem her: www.cphbusiness.dk 

Copenhagen Lounge

Copenhagen Lounge

CPH Lounge er en af Danmarks førende leverandør til den samlede møde- og eventbranche, og under mottoet Creating Small Worlds gør vi altid en dyd ud af at kreere og skabe noget helt unikt for den enkelte kunde.

Mød dem her: www.cphlounge.com 

Cinemaxx

CinemaxX

CinemaxX (en del af Vue International) er en biografkæde med 3 biografer i København, Odense og Aarhus. Her afvikles events, konferencer og møder med alt fra 30 til over 500 deltagere, hvor komfort, lyd og lys er af øverste klasse og ikke mindst på de største lærreder.

Mød dem her: www.cinemaxx.dk 

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentre har mere end 30 års erfaring med at hjælpe kunder, så de får det helt rigtige sted til deres konferencer, møder, kurser og events.

Mød dem her: www.dkbs.dk 

DFDS

DFDS

Vores moderne og rummelige skibe tilbyder enestående og uforglemmelige omgivelser til alle former for forretningsmøder, konferencer og firmaarrangementer.

Mød dem her: www.dfds.com

FSU

Fyns Serviceudlejning

Vi leverer alt til dit event. Uanset om du skal afholde en stor firmafest, konference, bryllup eller festival, bryllup eller festival, så er Fyns Serviceudlejning din totalleverandør.

Mød dem her: www.fsu.dk 

Hotel Skansen

Hotel Skansen

Midt mellem stranden og havnen, med en fantastisk udsigt over havet, finder du et mødested, der summer af liv og bevægelse. Her mødes lige dele af historisk atmosfære og moderne mødeteknologi.

Mød dem her: www.hotelskansen.se

Konventum

Konventum

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter, hvor du finder unikke konferencefaciliteter i naturskønne omgivelser.

Mød dem her: www.konventum.dk

 

Rungstedgaard

Rungstedgaard

Rungstedgaard rummer på en charme som er ud over det sædvanlige, og beliggenheden fås ikke bedre. Med en Rungstedgaard mødepakke får I mulighed for at koncentrere jer 100% om den faglige dagsorden, så skal vi nok klare alt det andet.

Mød den her: www.rungstedgaard.dk 

Standby

Standby

STANDBY.dk leverer kvalitetsjournalistik skrevet af journalister med et indgående branchekendskab, og læserne er enten forbrugere af eller er beskæftiget med luftfarts-, rejse- og turistmæssige ydelser. 

Mød dem her: www.standby.dk 

Tivoli - nimb

Tivoli & Nimb

Lad Nimb eller Tivoli danne rammen om dit næste møde med elegante lokaler, professionelle mødefaciliteter og magisk service. Nimb Huset og Tivoli tilbyder til sammen over 20 unikke mødelokaler, der kan rumme fra 12 til 1626 gæster.

Mød dem her: www.tivoli.dk / www.nimb.dk 

Hotel Skansen

Kursuslex

Kursuslex har siden 1972 udviklet og udgivet værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere. Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

Mød dem her: www.kursuslex.dk 

Scandic

Scandic

Måden vi mødes på forandres og udvikles over tid, men én ting forbliver den samme: magien der opstår, når mennesker mødes, uanset om det sker fysisk på hotellet eller digitalt. Med over 60 års erfaring ved vi hvordan du skaber et vellykket møde, og vores mange initiativer inden for bæredygtighed sikrer et møde med omtanke for miljøet.

Mød dem her: www.scandichotels.dk 

Ticketbutler

Ticketbutler

Ticketbutler er et ambitiøst, ungt og energisk team bestående af udviklere og specialister i event-industrien. Ved at sørge for de bedste rammer for arrangøren og gæsten, hjælper vi dig med at skabe events med succes.

Mød dem her: www.ticketbutler.io 

Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center

Vi arrangerer og afvikler møder og konferencer i alle deres former. Fra små møder og store konferencer til branchefester og receptioner med kanapéer og højstilkede glas.

Mød dem her: www.tivolihotel.dk

Sociale medier

Denmark
maj 31, 2023 11:30
Denmark
mar 26, 2023 1:00 | Brighton,