#StrongerTogether
Hvordan klarer branchen sig igennem coronakrisen? Hvordan man gentænker produkter, skaber nye partnerskaber og meget mere.
Følg partnere og medlemmers historier her


Coronavirus information fra MPI International
MPI International følger situationen på verdensplan og se her hvilke ressourcer der er til rådighed samt tiltag i branchen.
Læs mere her

 

 

Seneste Nyt

 

Svend Dalgaard | maj 21, 2020
MICE-branchen står for at samle mennesker – og for at skabe rammerne, der sikrer det bedst mulige udbytte, når mennesker samles. Selvom hele verden bløder, og møde­bran­chen er blandt de hårdest ramte, så er det også mødebranchen, der skal gå forrest og vise vejen med at holde afstand. Som branche er det vores ansvar at promovere online-møder som den bedste løsning i øjeblikket og samtidig gøre os klar til at håndtere fysiske møder, når det igen bliver muligt.
Anne Dalgaard | maj 17, 2020
Møde- og eventbranchen lider under Corona-krisen. Pengene fosser ud af kassen hos cateringfir­maer, blomsterbindere, AV-teknikere, kursuscentre, hoteller og alle os andre, der er en del af den­ne dynamiske branche. Og der er ingen tvivl om, at vores hverdag vil se helt anderledes ud, når vi kommer ud på den an­den side – vi kommer alle til at arbejde på en ny måde til den tid, og ingen af os vil kunne klare os alene.
Per Ankaer | maj 12, 2020
Per Ankaer, a 2020 member of MPI’s European Advisory Council, shares his personal experience of education networks during the COVID-19 crisis and offers assistance to those navigating the "new normal."
MPI Scandinavia | sep 18, 2019
MPI Scandinavia | sep 18, 2019
MPI Scandinavia | maj 13, 2019
MPI Scandinavia | maj 11, 2019

Tilmeld dig MPI Scandinavias nyhedsbrev

* indicates required

Sociale medier

Chapter Advertisement