MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Seneste Nyt

 

Susanne Simonsen | maj 31, 2023
Læs mere om MPIs indsatser blandt medlemmer og uddannelser indenfor bæredygtighed samt en case fra en af vores partnere.
MPI Scandinavia | mar 30, 2023
Efter mange års succes som Kursuslex, har vi besluttet at give vores virksomhed en fornyet energi med en ny identitet.
Mads Kjer | mar 6, 2023
Definitionen af sundhed, som groft sagt kan baseres på tre paramentre: fysisk sundhed, mental sundhed og social sundhed. Det er egentlig et generelt begreb til hverdagen, men hvordan kan vi perspektivere det på arrangementer?
Anne Seeberg | dec 1, 2022
MPI Scandinavia Chapter samarbejder derfor med CPH Business Academy om et mentor-forløb, hvor erfarne personer fra event-branchen hjælper studerende godt ind i "den virkelige" verden.
Per Ankaer | nov 14, 2022
Hvilke tendenser vil præge møder i 2023? Læs Per Ankærs bud i MPI-klumme i Møde & Eventmagasinet. Læs mere
Mads Kjer | nov 14, 2022
Sådan laver du events, gæsterne husker. Det er ofte målet for et event, at det bliver husket. Her får du fire tips til, hvordan det kan lykkes. Læs Mads Kjers bud i MPI-klumme i Møde & Eventmagasinet
Anne Seeberg | jun 2, 2021
Fra maj 2021 åbner MPI Scandinavia op for ansøgninger få et tilskud på mellem 5.000 og 25.000 kr. til både faglige og sociale events. Med den nye eventstrategi, under navnet “MPIxEvents by MPI Scandinavia”, glæder foreningen sig til at se innovative tiltage fra hele branchen.
Anne Seeberg | sep 16, 2020
We have gathered content, resources and written white papers to simplify hybrid and online events.
MPI Scandinavia | sep 4, 2020
Tak til alle jer som besøgte Trend Zonen og vi håber, I fik nye ideer og inspiration til nye møderformater, løsning eller fik en god kontakt med derfra.
Svend Dalgaard | maj 21, 2020
MICE-branchen står for at samle mennesker – og for at skabe rammerne, der sikrer det bedst mulige udbytte, når mennesker samles. Selvom hele verden bløder, og møde­bran­chen er blandt de hårdest ramte, så er det også mødebranchen, der skal gå forrest og vise vejen med at holde afstand. Som branche er det vores ansvar at promovere online-møder som den bedste løsning i øjeblikket og samtidig gøre os klar til at håndtere fysiske møder, når det igen bliver muligt.

Tilmeld dig MPI Scandinavias nyhedsbrev

* indicates required

Sociale medier