MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Morgenmøde: Diversity & Inclusion

1 april, 2022
08:00 - 10:30
Rungstedgaard
Rungsted Strandvej 107
2960 Rungsted Kyst,
Organizer
MPI Scandianvia

Vi glæder os til at kunne byde medlemmer, partnere og gæster varmt velkommen til smukkeRungstedgaard til et morgenmøde,  som både byder på lækker morgenmad og en spændende snak om diversitet og inklusion. 

Program for dagen: 
8.00: Vi står klar til at tage imod dig over morgenmad og små lækkerier

8.30: Foredrag og en spændene snak om diversitet og inklusion – også i forhold til mødebranchen

10.30: Tak for i dag

Til at guide os igennem emnet, har vi inviteret Mette Nørr Gantzhorn, vil dele ud af sine erfaringer og fortælle om hvordan blandt andet Novo Nordisk og Ørsted arbejder med dette.

Mette Nøhr Gantzhorn1Mette Nørr Gantzhorn (hun/hende), er en erfaren leder indenfor områder som diversitet og inklusion, ledelsesudvikling og forandringer. Hun har gennem de sidste 5 år arbejdet som Global Chef for Diversitet, Inklusion og Well-Being hos Novo Nordisk og Ørsted og før det været leder inden for en bred vifte af HR-discipliner.

Hun er fokuseret på at bidrage til diversitets- og inklusionsagendaen, og på at udvikle virksomheder og ledere der skaber bæredygtige forandringer hvor fremtidens talenter kan performe og trives.

Hun har i 2021 stiftet virksomheden “Humanicity”, hvor hun arbejder som rådgiver, key note speaker og konsulent inden for Diversitet og Inklusion, Leder- og ledelsesudvikling samt adfærdsdesign og forandringer. Hun har en Cand. Psych. uddannelse fra Århus Universitet, og har bidraget til artikler og bøger om forandringer og adfærdsdesign og udgivet forskellige podcasts om diversitet & inklusion, ledelse, adfærdsdesign og forandringer.Venue Details

Med en Rungstedgaard mødepakke får I mulighed for at koncentrere jer 100% om den faglige dagsorden, så skal vi nok klare alt det andet. Vi tilbyder forskellige typer af pakker, så hvad enten I har brug for et sted at holde kick-off, formiddagsmøde, dagsmøde eller et uformelt kaffemøde, så kan vi på Rungstedgaard hjælpe jer med at sætte rammerne og byde jeres deltagere velkommen. Vi har 60 fantastiske konferencelokaler alle med dagslys og udsigt til grønne områder eller havet.
Rungstedgaard

Sociale medier