MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Forstå dig selv og dit team

9 november, 2022
14:30 - 17:30
Tivoli Hotel & Congress Center
Organizer
MPI Scandinavia

Program

Kl. 14.00: Mulighed for kort rundvisning på hotellet
Kl. 14.30: Ankomst og registrering på Tivoli Hotel & Congress Center
Kl. 15.00: Mads Kjer, bestyrelsesmedlem i MPI Scandinavia byder velkommen sammen med Tivoli Hotel
Kl. 15.10: Theis Rosenkvist fra Humanic Group: Forstå dig selv og dit team
Kl. 16.30: Bobler, kanapéer og netværk på 11. etage i Tivoli View Restaurant
Kl. 17.30: Tak for i dag 

Foredrag

Theis Rosenkvist: Det travle liv – både på og udenfor jobbet – udsætter os for enorme mængder af information, indtryk og stimuli, som skal bearbejdes og håndteres. Den måde vi både optager informationen og håndterer ”presset” på, varierer meget fra person til person. 

Vores indbyrdes forskelligheder er af de primære kilder til kommunikationsbrister og konflikter i dagligdagens teamwork – men forskellighederne er samtidig også fundamentet for vores allerstørste præstationer og de bedste oplevelser i arbejdslivet. 

”Forstå dig selv og dit team” giver dig en mulighed for at se lidt indad og dyrke selvindsigten for en stund ….  og samtidig vil du få et humoristisk indblik i de ”brister” vi allesammen har, når presset bliver stort eller kommunikationen går skævt. 

Foredraget vil være underholdende og byder på aha-oplevelser, sjove hverdagseksempler og nok også akavade (selv)erkendelser. 

Oplægsholder

Theis foto_Theis Rosenkvist er stifter og ejer af Humanic Group, FamFit.dk + en række andre projekter og med sin baggrund i elite-idrætspsykologien, tager han fat i de psykologiske og fysiologiske mekanismer, som styrer vores adfærd på god og ondt  - krydret med en sund portion humor og selvironi. 

 

   

Facade_TIV_04

Venue Details

Tivoli Hotel & Congress Center har stillet lokaler og professionelle hænder til rådighed for utallige arrangører siden 2010 – og dén portfolio af viden og erfaring tager vi selvsagt med under armen, når vi planlægger dit arrangement. Hos os kan du holde alt lige fra små møder og store konferencer til branchefester og receptioner med kageopsatser og bobler i glassene.

Vi sørger for, at du bliver tilknyttet din egen Event Manager, som har helikopterblikket, men også spotter – og sætter pris på – ’djævlen’ i detaljen. Event Manageren hjælper dig også med at vælge mellem vores talrige mødepakker eller sammensætte din egen, giver inspiration og anbefalinger. På den måde når du succesfuldt i mål med dit arrangement på hotellet, der er i 2019 vandt i kategorien ’Bedste Hotel i København’. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen! 

www.tivolicongresscenter.dk 

Sociale medier