MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Nytårskur: Sådan åbner du en østers: et event om psykologisk tryghed

17 januar, 2023
09:00 - 12:00
Marriott Copenhagen
Kalvebod Brygge 5
København, 1560
Organizer
MPI Scandinavia

Program (Foreløbigt):

Program (Foreløbigt):

Kl.09.00-09.30: Ankomst & Morgenmad
Kl.09.30-10.30: Psykologisk tryghed, Mette Nørr Gantzhorn
Kl.10.30-10.45: Pause
Kl.10.45-11.30: Oplæg om østers og østersåbning med Havhøst
Kl.11.30-12.00: Østersspisning & drikke


Til at guide os igennem emnet, har vi igen inviteret Mette Nørr Gantzhorn, vil dele ud af sine erfaringer og fortælle om hvordan blandt andet Novo Nordisk og Ørsted arbejder med dette.

Mette Nøhr Gantzhorn1Mette Nørr Gantzhorn (hun/hende), er en erfaren leder indenfor områder som diversitet og inklusion, ledelsesudvikling og forandringer. Hun har gennem de sidste 5 år arbejdet som Global Chef for Diversitet, Inklusion og Well-Being hos Novo Nordisk og Ørsted og før det været leder inden for en bred vifte af HR-discipliner.

Hun er fokuseret på at bidrage til diversitets- og inklusionsagendaen, og på at udvikle virksomheder og ledere der skaber bæredygtige forandringer hvor fremtidens talenter kan performe og trives.

Hun har i 2021 stiftet virksomheden “Humanicity”, hvor hun arbejder som rådgiver, key note speaker og konsulent inden for Diversitet og Inklusion, Leder- og ledelsesudvikling samt adfærdsdesign og forandringer. Hun har en Cand. Psych. uddannelse fra Århus Universitet, og har bidraget til artikler og bøger om forandringer og adfærdsdesign og udgivet forskellige podcasts om diversitet & inklusion, ledelse, adfærdsdesign og forandringer.

Venue Details

MIDT I BYEN - LIGE VED VANDET

Møder, Events og fester 

Inspirerende omgivelser - også til pauserne
Lækre mødelokaler, hyggelige og lyse breakout- og pauseområder, terrasse ved vandet og mulighed for aktiviteter på, ved og i vandet.

 

Sociale medier