MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Visionær Vildskab: Fællesskab, samlingspunkter og socialt iværksætteri - foredrag med Lennart Lajboschitz

19 juni, 2023
15:30 - 19:15
Folkehuset Absalon
Organizer
MPI Scandinavia

Vi starter eftermiddagen at mødes i den nu ikoniske kirke og samlingspunkt på Vesterbro, Folkehuset Absalon. Lennart Lajboschitz viser os derefter rundt i huset. 

Vi fortsætter i et af stedets eventlokaler, hvor Lennart fortæller om den rejse Folkehuset Absalon har taget, ideerne og visionerne bag stedet samt de lidt nyere steder, hotellerne Hornbækhus og Villa Strand i Hornbæk og seneste skud, Kanalhuset på Christianshavn. Og hvad det egentlig kræver at bygge et sted, hvor tusindvis af mennesker kommer gennem døren hver uge.

Bagefter byder MPI Scandinavia alle med til at deltage til et af stedets mest populære arrangementer; fællesspisning med vin, øl og kaffe/kage (tilmelding via registrering). 

Program

15:00: Ankomst & registering
15:30: Velkomst i Tårnværelse ved Mads Kjer, Bestyrelsesmedlem og Alex Prout, Leder, Folkehuset Absalon
15:45: Rundvisning ved Lennart Lajboschitz
16:05: Foredrag i Børnehaven ved Lennart Lajboschitz
16:45: Pause, Kaffe, te og kafe
17:00: Foredrag i Børnehaven ved Lennart Lajboschitz
17:30: Øl, vin & hygge inden fællesspisning
18:00: Fællesspisning med øl og vin & kaffe/kage (Tilmelding via registering)
19:15: Tak for i dag

Der er kun 40 pladser til dette arrangement. Først til melde og husk at du kan afmelde dig igen, hvis du skulle blive forhindret. 


Venue Details

I august 2015 slog Folkehuset Absalon dørene op på Vesterbro i København. Absalon er et folkehus, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen på nye måder. I Absalon kan du møde din nabo til fællesspisning, feste med dine venner og tage dine bedsteforældre med til et slag klodsmajor.

Forestil dig en forlængelse af din egen dagligstue, fuld af nye og gamle venner, bordtennis, musik, backgammon, film, banko, mad, dans, kaffe, skak, yoga, loppemarkeder, fest, foredrag og alt mellem himmel og jord. Så har du Absalon!

Vi tror på, at det, der giver livet værdi, er de sociale bånd, vi knytter til hinanden – og med Absalon ønsker vi at skabe en ramme for lige præcis dette.
I Absalon sker der altid noget. Vi har ca. 60 events om ugen. Fra croquis til banko, fester og fællesspisning.

 

Sociale medier