MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Flyt et får

15 maj, 2024
09:00 - 12:00
Grantoftegård
Pederstrupvej 49
Ballerup,
Organizer
MPI Scandinavia

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvilken rolle du indtager, når du arbejder i et team? Og kunne du tænke dig at opleve på egen krop, hvordan en flok får kan hjælpe dig og dit team til at blive klogere på hinanden og jer selv?

Vi skal besøge det økologiske landbrug Grantoftegård i Pederstrup, hvor Lena Munk fra Får728 holder til. Her skal vi med hende ud på folden, hvor vi får lov at prøve kræfter med fårehyrdning ved at flytte rundt på 60 friske (får)damer. På folden fungerer fårene som en metafor for jeres samarbejde. I vil hurtigt opdage, at kun når I kommunikerer og hjælper hinanden, lykkes I med at flytte fårene.

Så er du nysgerrig på samarbejde, kommunikation og hvordan fårehyrdning binder de to ting sammen? Så er "Flyt Et Får"-eventet for dig!

P.S. Husk praktiske sko og tøj, du kan bevæge dig i.

 

Der er kun 15 pladser til dette arrangement.
Først til mølle og hvis du bliver forhindret i at deltage, skal du afmelde senest 24 timer inden.
Det kan du gøre direkte på mailen fra TicketButler. Så vil den næste i køen få besked.

Program:

09.00-09.20 Velkomst med kaffe & te og croissant

09.20-09.40 Mini-workshop - teambuilding  

09.40-11.00 Vi hyrder får med Får728

11.00-11.30 Pause                       

11.30-12.00 Opsamling og perspektiver fra dagen ved Lena Munk  

 

Lena Munk

Lena har arbejdet som leder i mere end 10 år, og har udover praktisk erfaring i pharma industrien og i den offentlige sektor, en solid teoretisk viden om ledelse og organisationsudvikling. Lena har ekspertise i udvikling af ledergrupper og andre teams, forandringsledelse, facilitering af processer, workshops og seminarer. Hun stiftede i 2015 virksomheden Får728, der sætter fokus på kommunikation og samarbejde i teams. Et koncept der er udviklet til at styrke kommunikation og samarbejde gennem hyrdning af en flok livlige får. Den refleksion og læring, der kommer ud af arbejdet med fårene, kan tages direkte hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

www.lenamunkconsult.com  


Venue Details

Sociale medier