MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

MPI Scandinavia Partnere

Synlighed | Netværk | Kundepleje | Faglighed

Som partner hos os får i mulighed for at være en del af et branchenetværk for møde og eventplanlæggere og leverandører. 

Partnerskabet er for virksomheder, der ønsker at være en del af til netværket og aktivere sit brand derigennem. Som partner styrer din virksomhed selv, fra gang til gang, hvilke to repræsentanter, der skal deltage til events og arrangementer.

Vi tilbyder en række andre muligheder for at dele dit produkt, venue eller service med vores medlemmer og netværk.

Ønsker din virksomhed at blive partner eller høre mere, så kontakt os for mere information på contact@mpiscandinavia.org

 

Bellagroup

Bellagroup

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder indenfor hoteller, konferencer, messer og hospitality og består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena, Bella Sky Conference & Event, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel og Crowne Plaza Copenhagen Towers. 

Mød dem her: www.bellagroup.dk 

Copenhagen Lounge

Copenhagen Lounge

CPH Lounge er en af Danmarks førende leverandør til den samlede møde- og eventbranche, og under mottoet Creating Small Worlds gør vi altid en dyd ud af at kreere og skabe noget helt unikt for den enkelte kunde.

Mød dem her: www.cphlounge.com 

grafik
CPH Business

Copenhagen Business Academy

Uddannelsessted for event, service og hospitalitybranchen. CPHBusiness er partner på vores mentorprogram. 

Mød dem her: www.cphbusiness.dk 

Cinemaxx

CinemaxX

CinemaxX (en del af Vue International) er en biografkæde med 3 biografer i København, Odense og Aarhus. Her afvikles events, konferencer og møder med alt fra 30 til over 500 deltagere, hvor komfort, lyd og lys er af øverste klasse og ikke mindst på de største lærreder.

Mød dem her: www.cinemaxx.dk 

grafik
Danske Konferencecentre
DFDS

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentre har mere end 30 års erfaring med at hjælpe kunder, så de får det helt rigtige sted til deres konferencer, møder, kurser og events.

Mød dem her: www.dkbs.dk 

DFDS

Vores moderne og rummelige skibe tilbyder enestående og uforglemmelige omgivelser til alle former for forretningsmøder, konferencer og firmaarrangementer.

Mød dem her: www.dfds.com

grafik
FSU

Fyns Serviceudlejning

Vi leverer alt til dit event. Uanset om du skal afholde en stor firmafest, konference, bryllup eller festival, så er Fyns Serviceudlejning din totalleverandør.

Mød dem her: www.fsu.dk 

Hotel Skansen

Hotel Skansen

Midt mellem stranden og havnen, med en fantastisk udsigt over havet, finder du et mødested, der summer af liv og bevægelse. Her mødes lige dele af historisk atmosfære og moderne mødeteknologi.

Mød dem her: www.hotelskansen.se

grafik
Konventum

Konventum

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter, hvor du finder unikke konferencefaciliteter i naturskønne omgivelser.

Mød dem her: www.konventum.dk

 

Optimeet

Optimeet

Optimeet har siden 1972 udviklet og udgivet værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere. Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

Mød dem her: www.kursuslex.dk 

grafik
Rungstedgaard

Rungstedgaard

Rungstedgaard rummer på en charme som er ud over det sædvanlige, og beliggenheden fås ikke bedre. Med en Rungstedgaard mødepakke får I mulighed for at koncentrere jer 100% om den faglige dagsorden, så skal vi nok klare alt det andet.

Mød dem her: www.rungstedgaard.dk 

Scandic

Scandic

Scandic er Nordens største hotelkæde med mere end 280 hoteller, heraf 30 i Danmark. Vi tager bæredygtighed alvorligt og alle hoteller er svanemærket. De seneste år har Scandic åbnet flere nye hoteller, bl.a. Scandic CPH Strandpark og Scandic Spectrum – begge med store, flotte mødelokaler.

Mød dem her: www.scandichotels.dk 

grafik
Standby

Standby

STANDBY.dk leverer kvalitetsjournalistik skrevet af journalister med et indgående branchekendskab, og læserne er enten forbrugere af eller er beskæftiget med luftfarts-, rejse- og turistmæssige ydelser. 

Mød dem her: www.standby.dk 

Ticketbutler

Ticketbutler

Ticketbutler gør livet som arrangør nemmere, oplevelsen for gæsten bedre og skubber events i en grønnere retning. Ticketbutler tilbyder et nemt billet- og registreringssystem samt alt inden for for navneskilte – herunder en navneskiltsprinter og deres bestseller: det plantbare navneskilt 🌱.

Mød dem her: www.ticketbutler.io 

Tivoli - nimb

Tivoli & Nimb

Lad Nimb eller Tivoli danne rammen om dit næste møde med elegante lokaler, professionelle mødefaciliteter og magisk service. Nimb Huset og Tivoli tilbyder til sammen over 20 unikke mødelokaler, der kan rumme fra 12 til 1626 gæster.

Mød dem her: www.tivoli.dk / www.nimb.dk 

Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center

Vi arrangerer og afvikler møder og konferencer i alle deres former. Fra små møder og store konferencer til branchefester og receptioner med kanapéer og højstilkede glas.

Mød dem her: www.tivolihotel.dk

grafik

Sociale medier

Generalforsamling & Champagnesmagning

31 maj, 2023
11:30 - 14:30
Organizer
MPI Scandinavia

Kære medlem og partner,

Vi glæder os til at tage til havs, næsten, og nyde udsigten af Københavns Havn med et glas bobler i hånden. 

Bestyrelsen ser frem til at fortælle om planerne for næste år og så håber vi at kunne byde et par nye medlemmer i bestyrelsen eller komite velkommen. 

Udover det, vil vi gerne have jeres, medlemmer og partneres, input til foreningens fremtid og initiativer.

På vegne af foreningen og bestyrelsen
Solveig Tangen Møller

GÆSTER ER VELKOMNE 

Program
11.00 – 11.30 - Check ind
11.30 – 12.15 - Frokost
12.15 – 12.30 - MPI byder velkommen sammen med DFDS
12.30 - 13.15 - Generalforsamling
13.15 - 13.30 - Medlemmernes input
13.30 – 14.30 - Netværk & Champagnesmagning

Vi mødes i afgangshallen Dampfærgevej, 2100 Ø.
Kommer man i bil kan der parkeres i P-Huset ved Amerikas Plads ved siden af skibet.

Bidrag til et stærkere netværk

Vi leder efter 1-2 nye bestyrelsesmedlemmer som vil være med til at forme vores forening, lave gode lærerige events og skabe et branchenetværk hvor vi deler og gør hinanden stærkere. Har du spørgsmål så kontakt President: Solveig solveig@yep.dk  

Venue Details

MØDER OG KONFERENCER PÅ HAVET

Vores moderne og rummelige skibe tilbyder enestående og uforglemmelige omgivelser til alle former for forretningsmøder, konferencer og firmaarrangementer.

Uanset hvad du har brug for, har vi lokaler, der kan opfylde jeres behov og imponere deltagerne. Hvilke andre konferencesteder kan tilbyde flere forskellige barer og restauranter, underholdning i ægte krydstogtstil og skiftende havudsigt?

Læs mere her: www.dfds.com