MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

4 tips når du skal lave events, dine gæster husker

MPI GRAFIK - web - in other news

By: Mads Kjer | nov 14, 2022

Fire tips når du skal lave events, dine gæster husker

Alle event-planlæggere ønsker det. Alle gæster ønsker det. Det er ofte målet for et event – at det bliver husket. Om det så er en personalefest, fagligt møde, messe eller koncert. Fuldstændig lige meget. Vi vil overraskes. Vi vil huske tilbage til lige præcis dét event. Her kommer fire tips til, hvordan du kan nå i mål med events, dine gæster husker.

  1. Kopiér fra din andedam

Du behøver ikke selv at opfinde den dybe tallerken hver gang. Du må også gerne kopiere fra andre – spørg en god kollega fra branchen om de tre bedste, og skæve initiativer de har haft succes med. Og spørg derefter om du må blive inspireret til at nappe idéerne selv. For sandsynligheden for at det er de samme gæster til begge events er nok utrolig lille. Og i samme samtale, del så selv den anden vej dine bedste erfaringer med opfordring til at kopiere dine idéer.

  1. Få inspiration uden for andedammen

Hop ud af andedammen. Tag på messe. Tag til et arrangement for professionelle event-planlæggere (det kunne jo fx være MPI ;-). Kontakt en gammel event-kollega. Connect med nye, relevante connections på LinkedIn. Prøv med en icebreaker med spørgsmålet om, hvad deres bedste erfaringer med events der huskes er, og del ud af dine egne. Har du gjort det med 10 personer har du nok idéer til et par års events, der bliver husket – og de 10 personer har været glad for at du var imødekommende, udfordret dem og delt dine erfaringer.

  1. Brug leverandører til inspiration

De fleste leverandører til branchen snakker med flere event-planlæggere end event-planlæggerne selv gør. Herigennem får leverandøren en masse inspiration og idéer – så måske invitér en leverandør på en kop kaffe og en snak om events vi husker? Derudover er mange leverandører faktisk allerede kreative på dine vegne – de har måske allerede udviklet produkter og oplevelser, som ingen af dine gæster har set før.

  1. Vær modig med nye idéer og ærlig over for dine gæster

Det kan være ubehageligt og en smule angstprovokerende at prøve nye idéer af. Men du kommer ikke til at lave events, der huskes, medmindre du satser lidt. For at løsne lidt op i forventningen, vil jeg anbefale, at du er ærlig med dine gæster. Kommunikér ud inden eventet, at du prøver noget nyt af og du håber, at de vil tage imod din nye idé med et åbent sind – for de fleste vil faktisk gerne prøve nye ting. Hvis det ikke bliver så godt, som du havde håbet, ved dine gæster hvorfor. Hvis det bliver en succes, bliver du dagens helt.

Så, ræk ud i dit eget netværk i dag. Ræk ud til nyt netværk. Ræk ud til leverandører. Vær modig med nye idéer. Vær ærlig med dine gæster. Så skal du nok få nogle mere interessante events og en sjovere hverdag.

Læs denne og flere gode tips i Møde og Eventmagasinet

 

Author

mads-kjer
Mads Kjer
CEO & co-founder i Ticketbutler at Bestyrelsesmedlem MPI Scandinavia

 

 

 
Load more comments
New code
Comment by from

 

 

 

Sociale medier