november 4, 2019 - marts 30, 2020
Danish meeting & event award 2020
Danish meeting & event award 2020 arrangeres af MPI Scandinavia og Kursuslex. Vinderne afsløres d. 25. marts.
Læs mere her

oktober 31, 2019
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

DEMA18 afholdes på Langelinie Pavillonen

unnamed-2

By: MPI Scandinavia | maj 21, 2018

Langelinie Pavillonen ligger midt i København med frit udsyn over hav, grønne omgivelser og Den Lille Havfrue fra store panoramavinduer og en hyggelig terrasse. Det fredede funktionalistiske hus er et stykke danmarkshistorie opført i 1950-erne og totalrenoveret i 2015. Langelinie Pavillonen er lige så moderne som den er klassisk og stilfuldt, og både Paul Henningsen, Børge Mogensen og Verner Panton har sat sit præg på indretningen, der er opdateret af det danske interiørfirma &tradition.

Huset er i dag et af Københavns mest fleksible eventvenues med plads til arrangementer for 20 til 1.500 gæster i højloftede lokaler med foldevægge af massivt træ, der kan skabe op til ni separate rum – alle med udsigt over havet, byen eller Kastellets volde.

General Manager Danielle Eliassen siger: ”Langelinie Pavillonen er et meget fleksibelt venue, der egner sig rigtigt godt, når man vil kombinere et fagligt program med middag og fest, hvilket jo er planen for årets DEMA. Her er højt til loftet og alle rum har akustiklofter, der sikrer et behageligt auditivt miljø. Den unikke beliggenhed – med panoramaudsigt og kig til Den Lille Havfrue og andre af byens seværdigheder – inviterer både til kreativitet, interaktion og store tanker, og er den perfekte ramme til en festlig aften med gode kollegaer og branchefolk.”

Madkastellet har i en årrække stået for mad og drikke til DEMA. Det gør de også i år. Sidste år var der bl.a. myrer på menuen og naturvin i glassene, da MPI havde bedt om Madkastellets bud på fremtidens eventcatering.

Madkastellet er en venueportal med 20+ konference- og selskabslokaler på Sjælland – primært i Storkøbenhavn – og i Skåne med plads til 4-4.600  Alle med kant, charme, en særlig historie, beliggenhed eller arkitektonisk udtryk. Madkastellet er også førende inden for eventcatering, hvor de i mere end 15 år har de leveret prisvindende madoplevelser med fokus på smag, bæredygtighed og innovation. Sidste år bespiste Madkastellet mere end 70.000 gæster, nogle til events med flere tusinde gæster, andre ved små intime gourmetarrangementer, en formel konference, en grillaften eller en stor fest. Det gastronomiske afsæt er et skandinavisk-fransk køkken krydret med globale smagsnoter og opfindsomhed.

Rasmus Pors siger: “Madkastellet er i dag en ‘full-service provider’. Hos os får du direkte sammenlignelige tilbud fra flere venues, rådgivning, personale, madløsninger og meget andet, hvilket gør, at du sparer både tid og ressourcer. Du får også én kontakt hos os, der samler trådene og sikrer, at arrangementet kommer sikkert fra A-Z.”

Et af mange prestigefulde arrangementer Madkastellet har trakteret ved i år, var lanceringen af den nordiske Michelin Guide 2018 med mere end 450 VIP-gæster – heriblandt alle nordiske Michelin-kokke. Her udtalte den franske spiseguide: “Vi valgte Madkastellet som kulinarisk leverandør og ‘official supplier’, fordi de til fulde lever op til den kvalitet og service Michelin-guiden ønsker at forbindes med.”

”DEMA er jo årets vigtigste branchearrangement, hvor de bedste spillere hyldes og de seneste tendenser præsenteres. Men sidste år var alle ikke lige begejstrede for, hvad fremtidens eventmenuer byder på,” griner Rasmus Pors, medejer og partner i Madkastellet. ”Da vi i år skal holde award showet ’hjemme’ i egne gemakker på Langelinie Pavillonen synes vi, at det er oplagt, at maden tager udgangspunkt i det som Langelinie Pavillonen står for og betyder for os: Klassiske dyder og godt håndværk, diversitet, dynamik, fleksibilitet og historisk, modernistisk klassicisme. Huset fylder 60 år i år, og den gamle dame danser fortsat. Så forvent en menu, der tager afsæt i det klassiske dansk-franske køkken med gode råvarer i sæson akkompagneret af store klassiske vine. Naturligvis krydret med Madkastellets DNA. Efter middagen demonstrer vi, hvordan en optimal cocktailbar skrues sammen.”

Load more comments
avatar
New code

 

 

 

Sociale medier