oktober 31, 2019
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

september 2, 2019
MPI og Kursuslex slår deres Awards sammen
Efter en årrække med to prisuddelinger er der nu skabt enighed om at slå DEMA sammen med Kursuslex’ Award.
Læs mere her

 

 

EMEC20 workshop med dansk deltagelse

EMEC workshop

By: MPI Scandinavia | maj 13, 2019

Tine tog den 29. april til Spainen for at deltage i den anden EMEC20 workshop. Vi har bedt hende om at fortælle mere om hendes oplevelse, og hvordan hun tror den næste EMEC kommer til at se ud. 

Hun fortæller: Jeg var så heldig at få muligheden for at deltage i de indledende øvelser med at forberede EMEC20 i Sevilla. Sammen med 24 andre europæiske MPI medlemmer, deltog jeg i processen og arbejdet med at komme med de første idéer til EMEC20. Angeles og Miranda faciliterede processen med Canvas Event Design som model, og dette grundige og gennemtænkte design gjorde, at vi kom igennem mange spændende idéer og ud på den anden side med nogle konkrete forslag til, hvordan konferencen kan løbe af staben.

Der var bred enighed om, at der er noget at leve op til efter EMEC i Haag, som skilte sig ud som en særdeles god konference – og som flere af os var meget inspireret af.

EMECworkshop-web

Det var utroligt inspirerende og spændende, at deltagerne kom med så forskellige baggrunde og forskellige interesser i konferencen – det betød også, at vi kom vidt omkring med idéer – og mange man ikke selv havde tænkt på. Vi kom ud med mange forskellige forslag – fra de helt lavpraktiske til det lidt mere alternative og skøre af slagsen – men alle var super gode! 

Det var godt tænkt, at invitere så mange forskellige stakeholders, fra nær og fjern med i idégenereringen – og det gav rigtig meget værdi at få så mange forskellige vinkler på, hvordan en konference bør sammensættes.

Vi var meget enige om, at man skal bruge byen – der skal være en grund til, at vi tager til Sevilla – så mon ikke det ender med, at vi kommer til at være andre steder end i et mørkt koldt konferencelokale under hele konferencen. 

Angeles Moreno, Strategic Development Senior Advisor, Europe fra MPI fortæller: "MPIs signature event in Europe, EMEC, is heading to Sevilla in 2020, but the thinking started already some weeks ago and…we do things a bit differently!

MPI, with the aim of engaging its community of European volunteers in the design of the event transformational experience, has organised 4 event design sessions across Europe to help design EMEC20 using the Event Canvas Methodology.
"

24 people attended the full day Seville Design Session on April 29th . This was the second full day session, following the  A’dam Design Session in the Netherlands on April 3rd. The EMEC team also hosted 2 online design sessions were attended by in total 22 people.

More than 65 people have been assisting with the design of EMEC20 so far and the EMEC20 team have this week been consolidating all the prototypes from the design sessions and at IMEX in Frankfurt the final design will get presented to the Chapter Leaders and the press.

EMECworkshop3-web


Load more comments
avatar
New code

 

 

 

Sociale medier