MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Fang en ven – berig det faglige fællesskab

By: MPI Scandinavia | feb 5, 2018

MPI vokser, ikke bare i Danmark, men verden over. I en række år har foreningen oplevet både sene efterdønninger af finanskrisen og et øget udbud af andre foreninger og aktører, men der sker noget derude. MPI Global melder om vækst – i takt med at relationer mellem de enkelte chapters i Europa forstærkes.

Under navnet ‘Refer a Friend’ i udlandet, men som vi kalder ‘Fang en ven’, giver vi et direkte incitament for at melde sig ind: For hver henvisning fra et MPI-medlem som fører til en ny indmeldelse, får begge parter noget ud af det. Det nye medlem får en rabat på USD 50 ved indmeldelsen, og du, det henvisende medlem, får en rabat på USD 25 ved næste fornyelse af medlemskabet.

Når din ven melder sig ind via siden ‘Bliv medlem‘, skal koden ‘MyFriendMPI’ angives og så dit navn. Sørg for at alle dine venner og slægtninge (jo, det tæller også) får lov til at høre om fordelene her i det faglige fællesskab. Det bliver både I og MPI som forening klogere af.

Hvorfor medlem?

Vi har spurgt en række medlemmer om hvad de får ud af medlemsskabet. Her er deres svar; kan I genkende det?

“Via MPI har jeg fået etableret og udbygget et værdifuldt professionelt netværk – og ikke mindst fået inspiration, jeg ikke vidste, jeg manglede…, men som gør en forskel i hverdagen.”

“MPI giver mig mulighed for at holde mig opdateret inden for mødebranchen, så jeg kan udfylde mig job bedre.”

“MPI er et godt fagligt fællesskab, hvor jeg har muligheder for at spare med både mødeplanlæggere og leverandører. Det giver mig et godt indblik i beslutningsprocesser, så jeg kan få den bedste ROI ud af vores produkter og events.”

“Som studerende er det en rigtig god måde at starte sit netværk op, og få et indblik i centrale emner/trends i branchen. Udover det giver det mulighed for at blive en del af spændende projekter (eks. DEMA). Dette vil gøre mig mere interessant og øge mine chancer for at få et godt job i branchen.”

“Jeg har været medlem i over 10 år og er med i MPI fordi jeg mødes med ligestillede til sparring, samt får inspiration fra de forskellige suppliers/hoteller/venues. Sparringen gør at jeg altid har en ligesindet at vende udfordringer med, og sikre at jeg finder den rette leverandør. Dertil kommer de faglige indlæg til seminarerne, som er lærerige og brugbare i min hverdag. Alt i alt sikrer det mig at mine møder bliver en succes.”

“Dette er stedet, hvor alle i mødebranchen kan mødes og udveksle erfaringer – på tværs af jobindhold, baggrund og indgangsvinkel til branchen (planlægger, hotel, caterer, AV-leverandør, fotograf/tegner osv. osv.), nye som erfarne fra branchen. På den måde kan du altid den rigtige person eller det rigtige sted, der kan sikre at du forbliver succesfuld.”

“Ny faglig viden og nye relationer, begge dele smeltes sammen således at det kan optimere og give indsigt til min hverdag og skabe nye forretningsmuligheder på tværs af normale skel.”

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Scandinavia

 
Load more comments
New code
Comment by from

 

 

 

Sociale medier