november 4, 2019 - marts 30, 2020
Danish meeting & event award 2020
Danish meeting & event award 2020 arrangeres af MPI Scandinavia og Kursuslex. Vinderne afsløres d. 25. marts.
Læs mere her

oktober 31, 2019
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Hvad Får Man Med Af Udbytte Fra Wec?

Screen-Shot-2018-06-11-at-20.52.07

By: MPI Scandinavia | jun 13, 2018

MPI’s World Education Congress gjorde klar til bestyrelsesskift
Af Anne Dalgaard, President Elect

wec1Hvert år i juni holder MPI World Education Congress (bedre kendt som WEC) og således også i år. Denne gang fandt konferencen sted i Indianapolis, Indiana, og man kan ikke komme hjem fra en sådan konference med over 2.200 deltagere fra 35 lande uden at være kørt i gear til næste foreningsår. Det giver virkelig energi for mig at være sammen med så mange andre mennesker, der brænder for mødebranchen lige så meget som jeg.

Som kommende President for MPI Denmark var det min opgave på konferencen at blive opdateret på, hvilke krav der er til de enkelte chapters, samt hvordan de øvrige chapters gør omkring økonomi, seminarer, administration osv. Samtidig lærer man de øvrige kommende Presidents at kende. I alt 249 chapter leaders deltog.

På sådan en konference er der utallige sessions at vælge imellem, og jeg fulgte særligt sessions omkring ledelse – og især omkring ledelse af frivillige, da det jo er et af kendetegnene for MPI over hele Verden: Alle chapters bestyrelser udgøres af frivillige MPI-medlemmer. Ved disse sessions fik jeg ny inspiration til emner som fx coaching, teamroller og rekruttering af nye frivillige.

Den kloge læser tænker måske: Jamen, der er jo store kulturforskelle mellem amerikanerne og os danskere, så kan man overhovedet bruge deres input omkring ledelse til noget. Og ja, det er der, og det kan man. Som regel er vi ret mange europæere til disse konferencer, og vi har et godt sammenhold og sætter sammen tingene i perspektiv, så de enkelte input kan bruges på europæisk jord. Og når alt kommer til alt, så er det de samme glæder og udfordringer ift. at arbejde med frivillig arbejdskraft, vi har over hele Verden.

Det at have været samlet til en event som WEC18 understreger de fordele, der er i at være en del af noget større – en del af et internationalt fællesskab, som vi bør udnytte i MPI Denmark. Derfor vil jeg arbejde på et fokus på det internationale i det kommende foreningsår. Grunden til dette blev allerede lagt ved GMID i april, ligesom vi er i kontakt med flere nordiske lande for at inkorporere deres mødeprofessionelle i MPI Denmark, og hvem ved, hvad det ellers kan føre til.

Jeg glæder mig til at træde til som President for MPI Denmark den 1. juli. Det og det internationale kommer I til at høre meget mere om i det næste års tid.


 

3 Ting jeg lærte på WEC

Af Majbritt Sandberg, VP Education

wec4Word Education Congress Indianapolis – Det var min første, men absolut ikke min sidste. 2200 mennesker og et hav af spændende workshops.

The Attention Economy Jeg havde den største fornøjelse at møde Mel Robbins, som er blevet verdensberømt med sin #5secondrule Hun havde den mest sete TED talk i 2016 og det med god grund. På WEC havde hun en workshop omkring Attention Economy , om overspringshandlinger .. og ikke mindst hvordan vi kan gøre noget ved det. – lær mere på Facebook: Mel Robbins – 5 Second Rule, eller Google hende og se de mange videoer.

”Har du heller ikke Tid til at tænke?” – Duncan Wardle, VP of Innovation & Creativity ved Disney de sidste 25 år, en masse til værktøjskassen omkring det at skabe nye ideer og få dem implementeret. Få en bid af video her fra hans workshop.

Accelereret Netværk – 35 forskellige lande var repræsenteret ved WEC (5 fra Danmark J ) Der var lagt ekstremt stor vægt på at netværke og lære af hinanden. Det at dele viden og erfaringer med andre inden for den samme industri var ekstremt udbytterigt. Ikke mindst input til nye CRM-systemer og konkrete Strategier inden for Sociale Medier (inkl. skabeloner og det vigtige Hvordan gør man)

Mæt af indtryk glæder jeg mig allerede til #WEC2018… som bliver i Toronto.WEC for planners på scholarship

Af Anne Seeberg, VP Communication

wec9Jeg deltog i dette års WEC efter at have ansøgt og modtaget et scholarship fra the MPI Foundation. Efter flere gange at have deltaget på den europæiske MPI-konference EMEC, så jeg meget frem til at lære mere om den internationale og amerikanske del af MPI. WEC er en del større og de fokuserer på andre områder end vi gør når vi arrangerer konferencer. Mødedesign er indtænkt, men i en mindre grad end de fleste europærer forventer det. Deres evne til at skabe en “community feeling” og sørge for fest, farver og høj musik som fx til dette års nye Pep Rallys, gav deltagerne en energi, med som jeg ikke synes man ser på samme måde i Europa.

Et par af de amerikanske planners jeg mødte sagde, at det kan godt være I (europæere) synes at WEC ikke er banebrydende nok i format, men det er det for os. En del af MPI er jo også at man skal huske på de kulturelle og menneskelige forskelle når man arrangerer møder.

Som planner var der mange muligheder for at udvide sit netværk og få ideer fra både seminarene og andre deltagere. Der var rig mulighed for at få inspiration både for pharma, messer, større og mindre møder. Hver dag var tematiseret, men der var under hele konferencen generelt fokus på innovation og på hvordan man formidler dette i mødet mellem mennesker.

MPI Foundation støtter op om både individuelle medlemmer og chapters. Det er mulighed for at få støtte til deltagelse til WEC, EMEC og begge IMEX-messerne. Det tilbyder også støtte til en lang række andre områder som uddannelse, medlemskaber og meget mere. Læs mere på www.mpiweb.org/foundation/scholarships.

WEC kommer i 2019 tilbage til Canada, til Toronto, den 12.-15. juni. EMEC bliver re-lanceret i 2019 af det Hollandske chapter, som følger trop med at ændre format. Vi håber, I sætter kryds og kalenderen og tag med til Haag den 9.-12. februar 2019.

Load more comments
avatar
New code

 

 

 

Sociale medier