MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

MPI Scandinavia forlænger mentorordning med CPH Business

Mpi mentor

By: Anne Seeberg | dec 1, 2022

Eventbranchen er attraktiv for mange unge, men den er kompleks og kræver netværk for at komme godt ind i. MPI Scandinavia Chapter samarbejder derfor med CPH Business Academy om et mentor-forløb, hvor erfarne personer fra eventbranchen hjælper studerende godt ind i "den virkelige" verden.

Det er dog ikke kun for at imødekomme et behov for den næste generation af event- og møde professionelle, men det er også på opfordring fra virksomhederne i branchen, som mangler kvalificeret arbejdskraft. Med mentorordningen er ideen med partnerskabet, at være i stand til at give unge talenter en god start, så de ikke kun bliver i branchen, men også får øjnene op for de mange muligheder og karriereveje man kan tage.   

Mads Kjer, bestyrelsesmedlem, direktør i Ticketbutler og ansvarlig for mentorordningen i MPI Scandinavia siger, ”Til vores generalforsamling i juni var der mange medlemmer som var positivt stemte for at styrke initiativerne med de studerende. De studerende har den næste generations viden og kreative input, så vi ønsker at øge samspillet mellem de studerende og de garvede” og fortsætter “Heldigvis er vi en branche, hvor der altid er villighed til at dele ud af viden, så vi har rigtig mange kvalificerede mentorer fra hele landet, der meldte sig med det samme.”

Mentorerne er fundet blandt medlemmerne og via opfordring på LinkedIn. De studerende skal ansøge om en plads og bliver efterfølgende matchet med en mentor. Ansøgningerne åbner i december efter intromøder på CPH Business Academy.

Studerende i bestyrelsen
MPI Scandinavia giver de studerende et godt indblik i hvordan forløbet vil foregå. MPIs ønske er også at få en kvalificeret kandidat til bestyrelsen.

Mere information
Vil du vide mere eller vil du og dit uddannelsessted være med? Så skriv til contact@mpiscandinavia.org 

 
 

Author

anne-seeberg
Anne Seeberg
Chapter Director at MPI Scandinavia

 
Load more comments
New code
Comment by from

 

 

 

Sociale medier