juli 31, 2020
Tak for besøget i Trend Zonen på Nordic Meetings & Events Expo
Vi håber, at se jer igen til arrangementer eller som medlemmer af vores forening
Læs mere her

august 16, 2020
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Food & Friends

4 marts, 2019
3:30 - 7:00
Food Space
Slagtehusgade 11
Vesterbro,
Organizer
MPI Denmark

Vi byder velkommen til  Food Space, Slagtehusgade 11, 1715 Kbh V som er Madkastellets nyeste lokaler, som ligger mid Kødbyen. Denne gang bliver det til et festfyrværkeri af energi til hjernen og til maven.

 
I samarbejde med Foredragstjenesten har vi fornøjelsen at kunne tilbyde nogle af Danmarks nye stjerner inden for foredrag, og samtidig har vi inviteret et bredt udvalg af firmaer, der vil forkæle os med smagsprøver på netop deres specialiteter. Det bliver et mix af veletablerede mærker og nye spændende mad-iværksættere.
 
Arrangementet bliver et mix af foredrag, tid til at netværke og smage på de forskellige delikatesser.
 
På dagen kan du bl.a møde:
 
Ekspert i mindfulness 
Psykolog Andrea Klinkby, der fortæller om, hvordan vi håndterer forandringer og finder åndehuller.
 
Ekspert i dannelse 
Fremtidens attraktive medarbejder ser noget anderledes ud, end de fleste forventer. Hør international foredragsholder, forfatter og ”Social Philosopher” Kenneth Mikkelsen
             
Ekspert i tankelæsning
Få et forspring og bliv bevidst om det ubevidste! Når vi holder konferencer eller møder, så behøver det ikke altid at være så alvorligt. I virkeligheden lærer vi bedst, når vi bliver optaget og draget af noget, der fascinerer os, og vi griner. Det fortæller Mentalist Mikkel Gundersen os mere om.
 
Ekspert i hjerneprocesser
Hjernen på arbejdspladsen. Hvor kommer hjernen fra, hvordan fungerer den, og hvilken rolle spiller den på det moderne arbejdsmarked? Cand.mag. og mental robusthedstræner Helle Wolder. 

Ekspert i relationer
Vi er totalt afhængige af at kunne skabe værdifulde relationer - men hvordan gør man det? Hvordan kickstarter man f.eks. et møde, en medarbejder- eller en konferencedag, så deltagerne får skabt relationer og føler sig læringsparate? International bestsellerforfatter og foredragsholder Simone Lemming Andersen.
 
Læs mere på www.foredragstjenesten.dk  og  www.madkastellet.dk/venues/foodspace/   

Se hvem der deltager her: https://bit.ly/2GmJJ5

                    

 

Venue Details

 

Sociale medier

Chapter Advertisement