juli 31, 2020
Tak for besøget i Trend Zonen på Nordic Meetings & Events Expo
Vi håber, at se jer igen til arrangementer eller som medlemmer af vores forening
Læs mere her

august 16, 2020
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Hvad kan Aarhus som ingen andre kan?

18 september, 2019
3:30 - 8:00
Timm Vladimirs Køkken
Fiskerivej 2
Aarhus C, 8000
Organizer
MPI Scandinavia

Hvad kan Aarhus som ingen andre kan? En historie om samarbejde, og stærke partnerskaber. 

Program
15.00 - Ankomst

15.30-17.00 Foredrag & Paneldebat
Karsten Dehler, IT forum & Allan Tambo Christensen, VisitAarhus, deler deres historie med os, og giver os indsigt i hvordan det i fællesskab og via stærke partnerskabet at få netop IOT week til Aarhus. Ved den efterfølgende paneldiskussion får vi mulighed for at dykke ned i emnet med Karsten Dehler, Allan Tambo Christensen og Timm Vladimir. 

17.00 - Kort pause

17.15 - Kokkeskole

Uden mad og drikke…. Sådan en eftermiddag skal næsten sluttes af med et godt glas vin og muligheden for lidt god mad. Timm Vladimir og hans populære madskole står parat til at tage over, og dagens netværk bliver i deres kyndige hænder mens vi sammen laver lidt lækker mad og skabe relationer på tværs.

20.00 - Kaffe og farvel 


Mere om foredraget
I juni var Aarhus vært for IOT Week, En verdensførende konference inden for IoT (Internet of Things) og innovativ teknologi. Vi går bagom historien og får fortællingen om stærke partnerskaber der skal til for at tiltrække konferencer som denne.
Aarhus slår sig mere og mere fast som topdestination i det internationale konferencelandskab, og IoT Week 2019 er en unik mulighed for at markere Aarhus og Region Midtjylland som førende inden for IoT-og Smart City-feltet.
"En konference som IoT Week vinder ikke sig selv. Vi har haft et fantastisk samarbejde med it-forum, og opbakningen fra Aarhus Universitet og stærke regionale virksomheder er afgørende for at vinde prestigefulde konferencer af denne kaliber", siger kongreschef hos VisitAarhus, Allan Tambo Christiansen.
  
 
 
Praktisk information
Arrangementet har plads til 60 personer, så skynd dig at tilmelde dig, for dette arrangement vil du ikke gå glip af. 

Samkørsel: vi arrangerer samkørsel - læs mere her.

Venue Details

Sociale medier

Chapter Advertisement