MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

Honorary Achievment Chapter Award

 

 

Generalforsamling 2021

28 juni, 2021
15:00 - 18:00
Comwell Copenhagen Portside
Organizer
MPI Scandinavia

Der er noget i luften...

Udover at foråret endelig er på vej - kan man også se det pibler frem med åbninger - både i form af genåbning af hoteller og arrangementer. Det samme gælder her hos MPI hvor vi har valgt at lægge det første fysiske arrangement siden efteråret 2021. 

Vi kigger tilbage på året der gik. Hvad har vi hver især lært og hvordan kan vi dele den viden med vores branchekollegaer og MPI medlemmer. Der bliver plads til dialog, til small-talk, til grin og sjove historier - Vi har brug for at mødes og lige få genopfrisket alt hvad vi elsker ved mødebranchen og den energi vi får når vi mødes.

Et kort, men vigtigt indslag bliver generalforsamling - og introduktion af den nye bestyrelse. I år bliver der mulighed for at invitere gæster, så tag din kollega eller kunde under armen og kom og vær med når vi sammen kan byde sommeren velkommen og gøre parat til et efterår med arrangementer der pirrer nysgerrigheden, gentænker måden vi mødes på - men stadig har fokus på det allervigtigste rum til at dele viden med hinanden.

Efter det faglige kommer det sjove, hvor vi har inviteret Mads Korsgaard og Pede B til at sørge for at vi får en god start på sommeren. 

Vi glæder os til at se dig!

Agenda:

15.00 Ankomst
15.30 Generalforsamling: beretning fra formand og bestyrelse på året der gik og året der kommer.  
16.15 Mads Korsgaard og Pede B. sørger for humor, hygge og sjove indslag.
17.00 Drinks i Atriumgården - netværk tilpasset muligheder og restriktioner. 
18.00 Tak for i dag! 

GÆSTER ER VELKOMNE


Mads Korsgaard, Cand.Psych og Pede B, rapmusiker fortæller os om hvordan det sidste halvandet år har set ud for musikere og foredragsholdere? Og hvordan kommer vi egentlig videre og hvordan tror de vores branches fremtid ser ud. 

Oplev sammenstødet mellem psykologi og freestylerap og få et indblik i det imponerende kreative maskineri, menneskehjernen rummer, i dette unikke samarbejde mellem den kendte rapmusiker Pede B og psykologen Mads Korsgaard. 

https://www.athenas.dk/mads-korsgaard-og-pede-b.htm

 

Venue Details

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail. En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden  sammenligning. Vi ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på - endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården.     

Sociale medier