november 11, 2018
EMEC19 – What’s New?
Det er første gang, at et lokalt europæisk MPI kapitel tager fuldt ansvar for et flagskibs event som EMEC.
Lær mere

januar 23, 2019
Festivalization Event På Experimentarium
Mødebranchen er i høj grad begyndt at kigge efter trends i fra andre typer af events, som formår at fange og arrangere deres publikum på nye måder.
Lær mere

 

 

Seneste Nyt

 

Anne Seeberg | jun 2, 2021
Fra maj 2021 åbner MPI Scandinavia op for ansøgninger få et tilskud på mellem 5.000 og 25.000 kr. til både faglige og sociale events. Med den nye eventstrategi, under navnet “MPIxEvents by MPI Scandinavia”, glæder foreningen sig til at se innovative tiltage fra hele branchen.
Anne Seeberg | sep 16, 2020
We have gathered content, resources and written white papers to simplify hybrid and online events.
MPI Scandinavia | sep 4, 2020
Tak til alle jer som besøgte Trend Zonen og vi håber, I fik nye ideer og inspiration til nye møderformater, løsning eller fik en god kontakt med derfra.
Svend Dalgaard | maj 21, 2020
MICE-branchen står for at samle mennesker – og for at skabe rammerne, der sikrer det bedst mulige udbytte, når mennesker samles. Selvom hele verden bløder, og møde­bran­chen er blandt de hårdest ramte, så er det også mødebranchen, der skal gå forrest og vise vejen med at holde afstand. Som branche er det vores ansvar at promovere online-møder som den bedste løsning i øjeblikket og samtidig gøre os klar til at håndtere fysiske møder, når det igen bliver muligt.
Anne Dalgaard | maj 17, 2020
Møde- og eventbranchen lider under Corona-krisen. Pengene fosser ud af kassen hos cateringfir­maer, blomsterbindere, AV-teknikere, kursuscentre, hoteller og alle os andre, der er en del af den­ne dynamiske branche. Og der er ingen tvivl om, at vores hverdag vil se helt anderledes ud, når vi kommer ud på den an­den side – vi kommer alle til at arbejde på en ny måde til den tid, og ingen af os vil kunne klare os alene.
Per Ankaer | maj 12, 2020
Per Ankaer, a 2020 member of MPI’s European Advisory Council, shares his personal experience of education networks during the COVID-19 crisis and offers assistance to those navigating the "new normal."
MPI Scandinavia | sep 18, 2019
MPI Scandinavia | sep 18, 2019

Tilmeld dig MPI Scandinavias nyhedsbrev

* indicates required

Sociale medier

 

 

Chapter Advertisement